MusicSurvivor 3.Sezon | 11.Hafta

Bu hafta, 2006 yılına damgasını vuran Mesafe albümünün oldukça ses getiren çıkış parçası "Sor" ile karşınızdayız.

@OzaN'ın tam puanına talibiz. :A

@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM*
Bu hafta yine listemde yukarılarda olursun gibi :)

Ayrıca İrem Derici sunucuymuş :) hmm benim haftam gibi birşey :A

Hande Yener iyi bir seçim yapsa tüm rakiplerini Yener :A

Bu hafta zirveye talibiz, şarkımız son yılların en harika düetlerinden "KAL":

@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @Bully

Not: recap geceye kaldı vakit yetmedi, bu mesajı yazarken bile geç kalmaya yaklaştım :(
Aynen zirve şansı yüksek bir şarkı :A İlk 2-3 ümde yer alırsın

Hande nin her şarkısını seviyor musun :F
Hande'nin her şarkısını sevmem ama İrem'in her şarkısını severim zaten onunda sayılı şarkısı var :D

Bu haftaki şarkımız Hande Yener ve Berksan'ın büyük ilgi gören düeti Haberi Var mı olacak...

@Ahmad @OzaN @ozgur2113 @Bully @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @vadikızı @BesaleT @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @sokak sanati ve diğer kimler jüri olur bilmiyorum o kişiler. :)
Seninde şansın yüksek :X

Bu haftaki şarkılar şimdilik çok iyi zayıf gelen yok :)
Çok iyi zayıf? :X Anlamadım (b)

Bu haftaki şarkımız Hande Yener ve Berksan'ın büyük ilgi gören düeti Haberi Var mı olacak...

@Ahmad @OzaN @ozgur2113 @Bully @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @vadikızı @BesaleT @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @sokak sanati ve diğer kimler jüri olur bilmiyorum o kişiler. :)
Fena değil güzel :) Ama Hande Yener'in söylediği kısımlar daha iyi, Berksan da eh işte dedirtiyor :)

@gözlemci Recap hazırlarken mecburen Süreyi ayarlamak için Berksanlı kısımları da koymak durumundaydım çünkü şarkının bütününde Berksan hakim :) iyi puanlarınıza talibiz :A

artık kolay hafta yok kim elenir tahmin edilmeyen haftalardayız
ama mücadelemiz sonuna kadar sürücek gerek klıp gerek sözler gerek burcunun yorumu harika bir parçayla final puanlarına talibiz başarılar:bhr:
@EFE UYSAL söz müzik düzenlemeler cece'liye ait ona göre:A
@*YıldırıM* @sokak sanati @tolgab @EFE UYSAL @batuhankaralar
@GunesinOglu @adımutlulukk @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı
@BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies
@berkann @HachiKo @Tzira @EnveR @OzaN @Bully @ozgur2113
@denizz19 @Ahmad