Hakettiğini alacan sağlık olsun ama cidden bu şarkıyla elenmek koydu çok seviyordum bu şarkıyı All Starda çok iddialıyız.Ay harap ettin kendini yeter All-Star'da tam verecem ilk hafta.
@EFE UYSAL inanma buna ilk hafta 13 verir , ikinci hafta 1 verirAy harap ettin kendini yeter All-Star'da tam verecem ilk hafta.
Atar mı yapıyon sen bana şimdi son 3 hafta verdiğin puanları çıkarttırma şuraya.O vermez zaten tam.
Ben çıkartayım elimde zatenAtar mı yapıyon sen bana şimdi son 3 hafta verdiğin puanları çıkarttırma şuraya.
Sana güvenirimde çoğu zaman şaka yapmaya teşebbüs ediyonya da kandırmaya çalışıyon ne yapacağımı şaşırdım.Atar mı yapıyon sen bana şimdi son 3 hafta verdiğin puanları çıkarttırma şuraya.
Kırmızı yı kullanmıyorsan eleyeceğim seni.Finalde 16 reytinge çıkmak istiyorsan ben kesin çıkmalıyım ama yok ben düşük reytinglerde de idare ederim diyorsan o zaman Çiğdem finale kalsın
Al @EFE UYSAL şu puanlarınla bana kızmaya hakkın yok.Ben çıkartayım elimde zaten
10.HAFTA-1
9.HAFTA-2
8.HAFTA-2
Alacam seni söz veriyorum alacam.
Bakacaz artık sana güvenim sonsuz canısı.
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksinBakacaz artık sana güvenim sonsuz canısı.
Ben zaten güvenip güvenmeme noktasındayım doğrudur bu devirde herkes biribirini satıyor kandırıyor ama olur böyle şeyler.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
Sen bana güven ben iyi veririmBen zaten güvenip güvenmeme noktasındayım doğrudur bu devirde herkes biribirini satıyor kandırıyor ama olur böyle şeyler.