Gözükmüyor şuanda yayın akışında.kırbaç sahnesi şok etti aklıma gelmiyor birşey
ramazadan sonra devam edecekmi dizi
Gözükmüyor şuanda yayın akışında.kırbaç sahnesi şok etti aklıma gelmiyor birşey
ramazadan sonra devam edecekmi dizi
reklamlarında ramazan boyunca diyordu sanırım olmayacakGözükmüyor şuanda yayın akışında.(((
Evet ramazan bitti büyük ihtimalle olmaz gibi ama bir umut var.reklamlarında ramazan boyunca diyordu sanırım olmayacak
bakacaz artık olmazsa ben netten devam ederiömEvet ramazan bitti büyük ihtimalle olmaz gibi ama bir umut var.
Senden 9 gün büyüğüm@Samanyolu24 Diriliş iziliyor musun?![]()
2.sezon selcanda gündoğdu da olur.sezon sonunda ayrılacaklar bence.ertugrullar anadolu da kalacak,gündoğdu turkmenistna dönecek.gerçi ben bu ayrılığı 1.sezon sonunda bekliyordumda ikinci sezona kaldı.ama sezonun başında değil sonunda olur.yanı 1 sezon dha bizlerleAga bu Selcanlar 2. sezon gider mi sence?
Gitmemeleri daha iyi olur.2.sezon selcanda gündoğdu da olur.sezon sonunda ayrılacaklar bence.ertugrullar anadolu da kalacak,gündoğdu turkmenistna dönecek.gerçi ben bu ayrılığı 1.sezon sonunda bekliyordumda ikinci sezona kaldı.ama sezonun başında değil sonunda olur.yanı 1 sezon dha bizlerle
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
reklamlarında ramazan boyunca diyordu sanırım olmayacak
Cumartesi'den itibaren Diriliş yerine Filinta'nın tekrarları olacak.Evet ramazan bitti büyük ihtimalle olmaz gibi ama bir umut var.
Bitirmeleri lazımdı bölümleri.Cumartesi'den itibaren Diriliş yerine Filinta'nın tekrarları olacak.
He ya finale kadar vereydi bari tekrarlari
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Aga ben izliyordum kötü bitti cidden, üzüldüm.Yunus Emreyi izleyen var miydi sonunu kotu bitirdiler ya
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
Fragmanda gosterdikleri sahneleri atladilar moralimi fena bozdularAga ben izliyordum kötü bitti cidden, üzüldüm.![]()
İyi bitirmeleri lazımdı.Fragmanda gosterdikleri sahneleri atladilar moralimi fena bozdular
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
aklımda aksiyon sahneleriyle ilgili bir vidyo var ama çok pis spoiler veririm 1.sezonla alakalı.o yüzden şimdiye kadar hazırlamadim.eğer hazirlarsam türkler için hazırlarim o Vidyoyu.yurtdışında pek çok ülkede henüz yayına girmedi çünkü.adamlar tüm sezonu öğrenir Vidyoyu izlerse[emoji28]Kardeşim sen yeni Diriliş videoları yapsana.![]()