- Reaksiyon puanı
- 58,932
- Puanı
- 1,060
Benim lobim kuvvetlidir hiçbir şey yapamaz.Emre totoşu .... kişilere rüşvete verir, size 1leri bastırır benden söylemesi.
Benim lobim kuvvetlidir hiçbir şey yapamaz.Emre totoşu .... kişilere rüşvete verir, size 1leri bastırır benden söylemesi.
Darbede yapacak zaten.Benim lobim kuvvetlidir hiçbir şey yapamaz.
Ay bir daha banlarız olur biter.Darbede yapacak zaten.
İyi olur kurtuluruz totoştan.Ay bir daha banlarız olur biter.
Ay bir daha banlarız olur biter.
polonyadan endeonezyadan meryemcileri üye yaptırırım foruma görürsünüz valla döverler sizi hepsine yetişemezsinizDarbede yapacak zaten.
Ağırlıklı olarak Kuzey Güney'den gidecem aslında zirveye ulaştığı yer orasıydı.Aşk Yeniden 'de daha bi sevmeye başladık kendilerini daha önce FGSN de karaktersizin tekiydi severiz kendilerini
@Bully ne diyor bu totoş.polonyadan endeonezyadan meryemcileri üye yaptırırım foruma görürsünüz valla döverler sizi hepsine yetişemezsiniz
Darbeye teşvikten süresiz ban yersin tamamen kurtuluruz senden iyi olur.polonyadan endeonezyadan meryemcileri üye yaptırırım foruma görürsünüz valla döverler sizi hepsine yetişemezsiniz
Bu başka hesap açıp gelir ismini değişik gösterip.Darbeye teşvikten süresiz ban yersin tamamen kurtuluruz senden iyi olur.
Myciler basacak diyorsun forumu.ne darbesi herkes üye olmakta özgür (sonra yönetici anketinde bully ve @mrt-06 ya topluca 1 point verir yönetimi değştiririz)
ay artık şart oldu bu fankfinolardan çektiğimiz yeterMyciler basacak diyorsun forumu.
Sonra ban yersin ama.ay artık şart oldu bu fankfinolardan çektiğimiz yeter
ordum hazır ileri ilk hedefiniz @Çiğdem- sonra @Bully ve @sokak sanatiSonra ban yersin ama.
Ya orada daha çok babaları dikkatimi çekiyordu sürekli bir azar sürekli bir azarAğırlıklı olarak Kuzey Güney'den gidecem aslında zirveye ulaştığı yer orasıydı.
Tamam cüri olabilirimordum hazır ileri ilk hedefiniz @Çiğdem- sonra @Bully ve @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 45564
@gözlemci karar verdin mi
O yeni gelen murat mıdır nedir bana, Çiğdem'e ve, sokak sanati'na düşük verirse senden bilirim.ordum hazır ileri ilk hedefiniz @Çiğdem- sonra @Bully ve @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 45564
@gözlemci karar verdin mi
bence sen muratı seversin serenaycı dır kendisiO yeni gelen murat mıdır nedir bana, Çiğdem'e ve, sokak sanati'na düşük verirse senden bilirim.
kaldı 1 ya da 2 cüriYa orada daha çok babaları dikkatimi çekiyordu sürekli bir azar sürekli bir azar
Severim kendisini onuda izledim fark etrmez
Tamam cüri olabilirim
Bakacaz artık.bence sen muratı seversin serenaycı dır kendisi
kaldı 1 ya da 2 cüri
Hadi totoş iyi geceler ben zıbarmaya gidiyorum.bence sen muratı seversin serenaycı dır kendisi
kaldı 1 ya da 2 cüri
Bakacaz artık.
Üyelik ne zaman alıyor bu arkadaş.
birkaç saate alır fas ta saat kaç kiHadi totoş iyi geceler ben zıbarmaya gidiyorum.