Baba Candır'ın Detayları Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
thumbnail_1436636535.jpg

TRT 1'in iddialı komedi dizisi Baba Candır'ın detayları belli oldu!

Yapımcılığını MF Yapım'ın, senaristliğini Tayfun Güneyer'in, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği dizinin kadrosunda ise Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay ve Selda Özbek yer alıyor.

Güney Kore dizisi olan ve 53 bölüm yayınlandıktan sonra geçtiğimiz yıl 43 reyting gibi rekor bir sonuç olarak ekranlara veda eden “What Happens to My Family” isimli yapımın yerli uyarlaması olacak olan Baba Candır'ın genel hikayesi ise şöyle:
Emekli taş fırın ustası Salih, eşinin ölümünden sonra 3 çocuğuna hem babalık hem annelik hem de yaşam koçluğu yapmaya başlamıştır. Salih’in başından geçen olaylar bazen hüzün bazen de neşeli bir şekilde ekranlara gelecek.
Baba Candır'ın ay sonunda TRT 1'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Mehmet Ali Erbil ayrıldı mı diziden?

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok mutlu oldum Mali'nin olmayışına Settar Tanrıöğren milyon kat daha yetenekli bir adamdır zannımca. Diziyi Kore dizisi izleyenler bayağı beğenmiş, belki ikinci bir Kocamın Ailesi vakası olabilir :)

mali yoksa bende yokum

memoş niye ayrıldı bilen varmı

@-potterhead_ mehmet aliyi küçük görüyorsunuz ama hatırlatayım kendisi boş bir sanatçı değil konservatuar mezunu sizin sevdiğiniz sanatçılar gibi sonradan oyuncu olmadı

Son düzenleme:
mali yoksa bende yokum

memoş niye ayrıldı bilen varmı

@-potterhead_ mehmet aliyi küçük görüyorsunuz ama hatırlatayım kendisi boş bir sanatçı değil konservatuar mezunu sizin sevdiğiniz sanatçılar gibi sonradan oyuncu olmadı​
kaale bile almıyorum, iyi forumlar :)

Mehmet Ali Erbil'in olmayışını sevdim. Kendisinin sunuculuğu, oyunculuğundan çok daha iyi.

Hayret TRT nin ilk uyarlama dizisi olacak bakalım. Uyarlamak için iyi bir dizi seçmişler anlaşılan.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

Settar Tanrıöğen çok iyi bir isim olmuş. Mali iyiki ayrılmış, dizi büyük avantaj sağladı.

Uraz Kaygılar da iyi bir seçim, bence güzel bir aile dizisi olacak.