Hamza Hamzaoğlu

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yavaştan yavaşa takımdaki başarılarının son günlerine geldiği vizyonsuz ve Anadolu kulübünün düzeyinde bir teknik hoca. Özellikle yaptığı ve taraftarın da çok tepkisi çeken Yerli ayrımcılığı bu takımı bitirecek nitelikte. En son 8. Olduğumuz dönemde yerli gruplaşması zirveye çıkmıştı. Ve tekerrür ediyor durum, eğer müdahele edilmezse vay halimize. Yabancı sınırının olmadığı dönemde sağdan soldan yerli topluyorsan bir sıkıntı var demektir.

Takımın öz evladı diye bir bahane uydurarak Galatasaray'ın armasını ve profesyonelliğini hiçe saymıştır. Takımın öz evladı olan adam eğer takıma fayda sağlamıyorsa (55 nolu şahıs gibi) çeker gider. Takıma yük olmaz, önemli olan armadır, şahıslar değil. Bak Real'e, adamlar yılların Raul'unu anında göndermişlerdi, çünkü profesyoneller. Ya biz? Taraftar amigosu olması gereken adama milyonları veriyoruz.

Umarım biz haksız çıkarız da gerekirse özür dileriz. Ama hiç sanmıyorum, bu sağdan soldan ikinci lig seviyesindeki adamları toplayarak bi cacık olmaz, Şampiyonlar liginde yine sonuncu oluruz bu gidişle.

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama Mancini'yi arayacağımız günler yakın. Umarım yanılırım.

Güzel bir konu olmuş :) evet galatasaray bu sezon ağırlıklı yedek kadroda yer alacak birçok transfer yaptı ve buna bağlı olarakda gereksiz harcamalar yaptı. Üstelik yabancı sınırlaması yokken bunu yapması çok göze battı haklı olarak. Üstüne üstün ezeli rakibimiz transfer üstüne transfer yaptı.

Lakin şöyle bir şey var. Konuda geçen sabri ve özellikle mancini hakkındaki görüşe katılmıyorum. Sabri konusunda fedakarlık kısmen yapılmış olabilir ve üstüne fazla para verildi bunu da inkar edemem ama sabrinin performansını da görmemek olmaz. Adamın yerine alınan adamlardan cacık bile olmayınca ibre adama döndü. Üstelik performansı da kötü değildi üstüne iyiydi. Bunu küçük bir istatistiksel araştırma ile doğru olduğunu görmek çok kolay :) mancini ise galatasaray gelmiş en ofsayt hoca oldu. Adam galatasaray için hiç ama hiçbir şey yapmadı hatta yapamadı. Biz bu adamın galatasaray daki kariyerine değilde geçmiş kariyerine çok bakıyoruz. Galatasarayda iyi işler yapmayan adamı ben neylim banana geçmiş kariyerinden. Bu işler kariyer ile olsaydı guiza türkiyede efsane olurdu ama o da elde patladı tıpkı mancini gibi.

futbol modern dünyanın afyonudur takılıp kalmayın beyler)))))

Takımda yerli gruplaşmayı yeniden hayata geçirmeye çalışan vizyonu Edirne'den öteye gitmeyen teknik direktörümüz. Cüneyt Tanman ve Dursun Özbek'le birlikte ben son zamanlarda bu kadar basiretsiz bir ekip görmemiştim.

Hiç kimse şu Jem Karacan transferini açıklayamaz. Takımda 13 tane bu herifin mevkisinde adam var ve aldığımız adam da Song falan değil. Jem Karacan. 2. Lig'de 2 senede 16 maça çıkmış bir adamdan bahsediyoruz. Hem de yabancı sınırı kalkmışken bu adamı getiriyorsan ben bunda art niyet ararım. Ya bu işlerden komisyon alıyor, ya da milli takımın pilot takımı olmaya çalışıyor.

Yahu ne vizyonsuzu ne diyorsunuz siz ! bu adam daha 2 ay öncesi piyasadaki tüm kupaları aldı sömürdü .Tamam transfer açıklamalarında yanlışı varda bu kadar haksızlık yapmayın biz iyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarız!

Yahu ne vizyonsuzu ne diyorsunuz siz ! bu adam daha 2 ay öncesi piyasadaki tüm kupaları aldı sömürdü .Tamam transfer açıklamalarında yanlışı varda bu kadar haksızlık yapmayın biz iyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarız!
O kupalar Snejder Muslara Yasin Sabri gibi adamlar sayesinde alındı.Az kalsın Beşiktaşa yeniliyorduk Arenada :)

Hamza Hocayı severim ama hala Sercan dany gibi adamları deniyor jem karacan transferini hangi akla hizmet yaptı anlamak mümkün değil
Eğer Galatasaray önemli oyuncular alıp takviye yaparsa ilk 11'e anlamak mümkün he yapmazsa o zaman anlamak güç .Sonuçta Jem karacan ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı .