Kanal D Yaz'ın Öyküsü - Dizi Yorumları

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
53,954
Puanı
1,060
16914_1442264346095054_2441920310782011569_n.jpg

D-Production imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00'de yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Yaz'ın Öyküsü yeni bölümleriyle Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak.

Uzun bir aradan sonra yarışa dahil olayım dedim kazandım, paslanmamışız. :A @ozgur2113 @Aserat

Merakla bekliyoruz bakalım diziyi. :D

Uzun bir aradan sonra yarışa dahil olayım dedim kazandım, paslanmamışız. :A @ozgur2113 @Aserat

Merakla bekliyoruz bakalım diziyi. :D
Bilgisayarımın saati gibi forumun saati de 18.00 olsaydı görürdük seni. :D

Bari bu resmi kullan, daha iyi olur. :X @Bully
YAZZ.jpg

Ben de bekliyorum diziyi, bakalım nasıl bir iş olacak? :)

Başroller pek çekici değil ama senaryoya bağlı tutabilir. :X

Aslında ilk yarısında baya sıkıldım ama sonradan açılır gibi oldu.

Umut ve Mert, Yaz'ı buldular ve bitti güzel bir son oldu. Asıl konu bundan sonra başlayacak eğer ikinci bölüm beni tatmin ederse diziye devam edebilirim.

Genel olarak ortalama bir ilk bölümdü temponun artması şart.

Diziyi beğendim. Rejisi ve müzikleri gayet iyiydi. Bölüm finali de güzeldi. Oyuncularda da sıkıntı yoktu. Ece Çeşmioğlu arıza kızı iyi kıvırmış. Vildan Atasever konusunda ciddi endişelerim vardı, ama çok iyi canlandırmış rolünü. Tansel Öngel bazı sahnelerde biraz abartılı geldi. Çağdaş Onur Öztürk de iyi bir performans sergilemişti.

Ama @Bully'nin de dediği gibi temponun artması şart. İlk kısımlarda ben de biraz sıkıldım. İkinci bölümü de izledikten sonra diziye devam edip etmeyeceğimi kararlaştırırım.

Son düzenleme:
malesef buda araklama dizi çıktı. yakında belki açıklama yaparlar bu diziden kopyaladık diye. Ülkemizde o kadar çok konu varken neden sürekli ABD'den kopyalıyoruz ?
life-unexpected-poster.jpg

life unexpected adlı diziden aparma yepisyeni kanald dizisi. 16 yaşında, lise balosunda tek gecelik ilişkiden hamile kalan, kontrol manyağı bir radyo sunucusu ve pub sahibi, cool takılan babadan olma, iki siyah saçlı ebeveynden sapsarı saçlarıyla doğduğu için hemşire tarafından adı lux(ışık) konan ve henüz doğumunda evlat edinilmesi için verilen ancak kalbindeki bir sorun sebebiyle evlat edinilmeyen, sorun yaratmaya da meyilli olduğundan ötürü koruyucu aileden koruyucu aileye dolaşan lux, karşımıza yaz adıyla çıkacak bu dizide. yaz adı nasıl da ışığı anımsatıyor, değil mi? karakterin adı bile aparma.

lux henüz 15 yaşındayken biyolojik ailesinin karşısına çıkıyordu, evlat edinilme sisteminden çıkmak için imzalarına ihtiyaç duyuyordu ki yanındaki en yakın arkadaşları ile ev tutup, sistemle ilişiğini kesebilsin diye. annesinin nişanlısı falan vardı.(bu durumda fragmanından gördüğüm üzere muhtemelen çağdaş onur öztürk oluyor bu kişi(engin hepileri yazmışım başta, düzelten gok gozlu athene'ye teşekkürler)) ama tabii ki bizim çok değerli örf-adet ve kanunlarımıza adapte edilmiş sanırım senaryo. evlat verilme değil de, ölü doğdu denmiş vs. vs...

https://eksisozluk.com/yazin-oykusu--4791610?p=1

yorum yapanları yada yapacakları etiketliyorum
@beyazsoy @Bully @Aserat @denizz19

Son düzenleme:
dizinin eli yüzü düzgün bir dizi ama fazla total kafalı bir dizi. ilk bölümde tüm konu işlendi bundan sonra bir konu kaldı mi.??? kız belki hapsise girer annesini reddeder falan çok surdurulebilir bir konu olmayacak ilk bölümler iyi reyting alabilir ama sonra nasıl devam eder bilemem yazı çıkaracak ama

malesef buda araklama dizi çıktı. yakında belki açıklama yaparlar bu diziden kopyaladık diye. Ülkemizde o kadar çok konu varken neden sürekli ABD'den kopyalıyoruz ?

life unexpected adlı diziden aparma yepisyeni kanald dizisi. 16 yaşında, lise balosunda tek gecelik ilişkiden hamile kalan, kontrol manyağı bir radyo sunucusu ve pub sahibi, cool takılan babadan olma, iki siyah saçlı ebeveynden sapsarı saçlarıyla doğduğu için hemşire tarafından adı lux(ışık) konan ve henüz doğumunda evlat edinilmesi için verilen ancak kalbindeki bir sorun sebebiyle evlat edinilmeyen, sorun yaratmaya da meyilli olduğundan ötürü koruyucu aileden koruyucu aileye dolaşan lux, karşımıza yaz adıyla çıkacak bu dizide. yaz adı nasıl da ışığı anımsatıyor, değil mi? karakterin adı bile aparma.

lux henüz 15 yaşındayken biyolojik ailesinin karşısına çıkıyordu, evlat edinilme sisteminden çıkmak için imzalarına ihtiyaç duyuyordu ki yanındaki en yakın arkadaşları ile ev tutup, sistemle ilişiğini kesebilsin diye. annesinin nişanlısı falan vardı.(bu durumda fragmanından gördüğüm üzere muhtemelen çağdaş onur öztürk oluyor bu kişi(engin hepileri yazmışım başta, düzelten gok gozlu athene'ye teşekkürler)) ama tabii ki bizim çok değerli örf-adet ve kanunlarımıza adapte edilmiş sanırım senaryo. evlat verilme değil de, ölü doğdu denmiş vs. vs...

https://eksisozluk.com/yazin-oykusu--4791610?p=1

yorum yapanları yada yapacakları etiketliyorum
@beyazsoy @Bully @Aserat @denizz19
Ülkemizdeki özgün senaryo sayısı fazla değil, elbet bir yerlerden esinlenme olur. Ama tamamen alındığını da düşünmüyorum. Kaldı ki izleyiciler için konunun nasıl işlendiği daha önemli.

Diziyi izlesem mi, izlemesem mi bilemiyorum. Ama bırakacağım gibi. Bu diziyle değil, benim irademle alakalı biraz. Bir dizinin kendini sevdirebilmesi için ilk bölümünü çok beğenmem gerekiyor. Galiba bu diziyle olan yolculuğumuz başlamadan bitti gibi.

Ülkemizdeki özgün senaryo sayısı fazla değil, elbet bir yerlerden esinlenme olur. Ama tamamen alındığını da düşünmüyorum. Kaldı ki izleyiciler için konunun nasıl işlendiği daha önemli.

Diziyi izlesem mi, izlemesem mi bilemiyorum. Ama bırakacağım gibi. Bu diziyle değil, benim irademle alakalı biraz. Bir dizinin kendini sevdirebilmesi için ilk bölümünü çok beğenmem gerekiyor. Galiba bu diziyle olan yolculuğumuz başlamadan bitti gibi.
bizim ülkemizden çok konu çıkarda senaristlerin tek bildiği aşk-entrika-aldatma-bebek filan olunca sürekli kısır döngüde gidiyoruz , bu aralar romantik komedi moda ama oda bir yerden sonra entrika oluyor.

bende diziyi az baktım orjinal diziyi bilemeyeceğim. ama yorumlara bakılırsa ilk bölüm alınmış sonrasını almazlar heralde.

Sen de haklısın, ama Türk izleyicisi daha çok konunun nasıl işlendiğine bakıyor. Paramparça, Aşk Yeniden, Kara Ekmek, (izlemesem de) Kiraz Mevsimi gibi diziler klişe konularına rağmen güzel işlendikleri için tuttular, sevildiler.

Buradaki konu da iyi işlenmiş, yani izleyiciyi kucaklamaya müsait görünüyor.

@Harunnn60

Dizi sosyal medyada oldukça beğenilmiş eğer yarın iyi bir başlangıç yaparsa devamı de gelecektir büyük ihtimalle ilk bölümün finali çok iyiydi çünkü. :)