@Harunnn60 olsun o hakli oldugunu gösterdi all starda ki tek karakterli insandi o yeter ona da bana da
turabi kim la kim elin direk dansçısını kahraman yaptın@takas Hasanla Merve Aydının fanları Türabı kadarvyok Turabinin 1.olamaması Acun oyunuydu.Merve ve Hasan kim ki Türabı den yüksek alacak.Merve Aydının babası gereksiz yere milli duygulara oynadı orda kendini rezil etti halkta cevabi verdi
Birde Hasan 5 hafta 1.oldu diyon o zaman o da yalan geçin bubfasa fisolari gecin
bu nasıl laflar terbiyeni bozma adamın ne çakallığını gördün direk dansçısı anadolu delikanlısı bu dediklerine sahip hasan terbiyeli edepli dürüst başarılı ve gerçek 1.dirHadi oradan @takas Mervr Aydının babası öyle konuşarak oylarını düşürdü kızının
Ha birde Hasan kadar dedikoducu sinsi çakal şovmen maske kural ihlali yalan birine bu halk oy bile atmaz
Hadi babam hadi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi
Mervecilerin esamesi yok ortada
Sanmıyorum baş başa gitmiştir oylama.Bu doğru mu acaba. Doğru ise hiç şans tanımamış Merve'ye Turabi.
@Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @eskici @olizvel @papuleo
Ekli dosyayı görüntüle 45439
Sanmıyorum.Bu doğru mu acaba. Doğru ise hiç şans tanımamış Merve'ye Turabi.
@Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @eskici @olizvel @papuleo
Ekli dosyayı görüntüle 45439
Birçok Merveci Turabiye oy attı.İnternette büyük çoğunluk Merve Aydının babasından sonra Turabi için oy attık diyorSanmıyorum.
Ondan olabilir tabi düşmüş, tebrikler Turabin şampiyon oldu.Birçok Merveci Turabiye oy attı.İnternette büyük çoğunluk Merve Aydının babasından sonra Turabi için oy attık diyor
Haruncum asıl kötü Aydın ailesiydi.Turabiyi orda yerin dibine batırıp kendi kızları için ajitasyonun kralını yaptı egoistlik yaptı.Halkta cevabını verdi.Bak Çamkıran ailesi ne kadar mütevazi iyi bir şekilde konuştu eh karakter meselesiMerve'ye gerçekten yazık oldu ya. Bu dünyada niye hep kötüler kazanıyor?