Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 olsun o hakli oldugunu gösterdi all starda ki tek karakterli insandi o yeter ona da bana da :D

@takas Hasanla Merve Aydının fanları Türabı kadarvyok Turabinin 1.olamaması Acun oyunuydu.Merve ve Hasan kim ki Türabı den yüksek alacak.Merve Aydının babası gereksiz yere milli duygulara oynadı orda kendini rezil etti halkta cevabi verdi :)

Birde Hasan 5 hafta 1.oldu diyon o zaman o da yalan geçin bubfasa fisolari gecin

teraviden önce izledim mervenin babası çok yanlış strateji izledi o şekilde oy toplanmaz o konuşunca oylar düşmüş olsa bile yine açık ara fark olması lazımdı

valla şu finalde hasan olmuş olsa efendiliğiyle dürüstlüğüyle rekor bir oyla açık ara şampiyon olacağına adım gibi eminim ah ulan kendini bi atsaydı kıbrısa kesin şampiyondu kesin

@takas Hasanla Merve Aydının fanları Türabı kadarvyok Turabinin 1.olamaması Acun oyunuydu.Merve ve Hasan kim ki Türabı den yüksek alacak.Merve Aydının babası gereksiz yere milli duygulara oynadı orda kendini rezil etti halkta cevabi verdi :)

Birde Hasan 5 hafta 1.oldu diyon o zaman o da yalan geçin bubfasa fisolari gecin
turabi kim la kim :D elin direk dansçısını kahraman yaptın
hasan tam 5 hafta tokatladı turabiyi sms lerde bütün izleyenler hasana oy yollardı ezip geçerdi
merveyi sevmeyenlerde çok ama hasanı sevmemek için neden yok

Hadi oradan @takas Mervr Aydının babası öyle konuşarak oylarını düşürdü kızının

Ha birde Hasan kadar dedikoducu sinsi çakal şovmen maske kural ihlali yalan birine bu halk oy bile atmaz :)

Hadi babam hadi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi

Mervecilerin esamesi yok ortada :F

Hadi oradan @takas Mervr Aydının babası öyle konuşarak oylarını düşürdü kızının

Ha birde Hasan kadar dedikoducu sinsi çakal şovmen maske kural ihlali yalan birine bu halk oy bile atmaz :)

Hadi babam hadi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi Şampiyon Turabi

Mervecilerin esamesi yok ortada :F
bu nasıl laflar terbiyeni bozma adamın ne çakallığını gördün direk dansçısı anadolu delikanlısı bu dediklerine sahip hasan terbiyeli edepli dürüst başarılı ve gerçek 1.dir

rezillik bildiğin macun kendine yakışır adamı birinci yaptı :) turboş öğrenmiş nasıl oy toplanacağını reyting alınacapını tüm gece masummuş numarası yaptı durdu neyse mervenin yolu açık olsun

Bu arada izlerken farkettim.
Merve'nin babası boş boş kızını övdükten sonra Mehmet ona küçük bi laf attı ve Merve'nin babası bi daha cevap vermek için mikrofonu aldığında Turabi Mehmet diye bağırıyor. Sus karşılık verme tarzında ve Mehmet orada susuyor.
Adam o kadar laf geçirdi inceden inceye ama Turabi Rakibinin babasıda olsa sustu ve kardeşini susturdu. Tebrik ederim. Orada kardeşini uyarması kazandırdı zaten ve iyiki 2 yıldır Turabi'yi destekliyormuşum dedirtti.:)

Son sahnede Turabi şampiyon olduktan sonra ilk Merve'nin yanına gitti ve Merve'nin elini kaldırdı. Buda ince bi olay.

Her be kadar sınırları bazen aşsada Finalde ve Final haftasında tam bir örnektir.
Aslında sabah yazacaktım ama şimdi konuyu kilitlerler falan.:F

[HASHTAG]#10YilinSampiyonuTurabi[/HASHTAG]

Turabi kesinlikle ama kesinlikle merveden daha çok hak etti. Ve başardı.

O değilde merve artık olimpiyatlara gider mi? Malum o kadar reklamını yaptı ve üstüne gitmese ve gitmek yerine dizilere saldırsa o zaman ak ile kara ortaya çıkar.

Koskocaman bir ALL STAR sezonunu geride bıraktık Turabiyi tebrik ederim ama ben bir ders çıkardım ki bundan böyle hiçbir yarışma veya programa bukadar kendimi kaptırmıcam

@Harunnn60 her hikayenin sonunda iyiler kazanır.Survivorun başında kötüler kazanıyordu iyiler kaybediyordu sonda iyiler kazandı.Şunu hicbir zaman unutma

Turabi çok iyi bir adam gibi adam iyi ki destekledim seni.Sqvaştin hakettin ve kazandin.Sensiz survivor izlemem de zaten.

Turabi duygu sömürüsü yapmamakn için oylamadan sonra doğum günün dedi.Merve Aydın ise duygu sömürüsünun kralininyapti.Eh halk sana tokadin agirkni vurur.Aileye bakınca egoist bir aile olduğu anlaşılıyor.

Hak yerini bulur her zaman.Kötüler kazanmadı halktan
biri kazandi

Merve'ye gerçekten yazık oldu ya. Bu dünyada niye hep kötüler kazanıyor?
Haruncum asıl kötü Aydın ailesiydi.Turabiyi orda yerin dibine batırıp kendi kızları için ajitasyonun kralını yaptı egoistlik yaptı.Halkta cevabını verdi.Bak Çamkıran ailesi ne kadar mütevazi iyi bir şekilde konuştu eh karakter meselesi :)

Turabi kardeşini susturdu Merve Aydının babasına cevap vermemesi için.Aydın ailesi gerçekten çirkef ve kötü insanlar.Ailenin konuşmasından da anlarsın kötü oldukalrını.Orda olimpiyat görüntüsü yok diye Turabiyi yerin dibine batırmaya çalıştılar ama farkında olmadılar ki kendi kızlarının oyu düştü :F

Son düzenleme:
Nokta atışı bir yorum

Atatürk'ü kullanarak prim yapan bir babanın kızı,ablasının rakibine şerefsiz diyen bir adamın kardeşi ve en önemlisi herkesi arkadan bıçaklayan biri olarak Merve'nin '10 yılın şampiyonu' ünvanını alması,bu devlete yakışmazdı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...