AynenAa o dizide mi böyleydi
Vay be demek o diziden türedi bu zoraki evlilikler
Bi ara kafayı zoraki evliliklere takmistim ben yani wattpadde okunmadik kitap birakmadim zoraki evlilikte![]()
![]()
Burak Özçivit de bizim Asiye ile bu dizide ünlü olmuştu
AynenAa o dizide mi böyleydi
Vay be demek o diziden türedi bu zoraki evlilikler
Bi ara kafayı zoraki evliliklere takmistim ben yani wattpadde okunmadik kitap birakmadim zoraki evlilikte![]()
![]()
Dirilişte bu parlağı biliyormuydun.konusu zaten bitti bence @denizz19 nadirde osla doğruyu söylüyor
ayoll bu dizinin konusu evlenmek istemiyorlardı ama 1.bölümden yaptılar bunu 4-5 bölüm evlenme olayı olmamalıydı şimdide birbirlerini boşatmaya çalısıyorlar senaryo hep kısır gidiyor hele birde şehre falan giderseler öyle olucağınıda düşünüyorum dizi köy ayatını bıraktığı an 3 bölümde yayından kalkar![]()
turgutmu ona benziyor
Lale Devri'nde o son yatak sahnesiyle paçayı kurtardılar,hatta dizinin final tarihini bile netleştirmişlerdiMisal lale devri
30undan sonra mı ne açıldı ve baya iyi gitti
Hoş artık dizilere öyle şans verilir mi emin değilim ama her an her şey değişebilir . 😉
Soyunmak isteyen her zaman soyunurkalbim egede kaldıyı yaz boyunca izleyecem ama yeni sezonda onlarda iş görmez kiralık aşk iş görür tatlı küçük yalancılar eğer tutarsa yenis ezonda onlarda iş görür bu 2 diziyi gelecek vaad ediyor diye düşünüyorum diğer dizilerins enaryoları hep aynı normal sezonda çilek kokusu güneşin kızları falan tutmaz kış ayındada soyunamaz bu oğlanlar dizi hemen yayından kalkar çünkü başka brşey yok o dizilerde oğlanlar kapanınca kış ayında diziler biter hahah![]()
Kimlerin yatak sahnesi loLale Devri'nde o son yatak sahnesiyle paçayı kurtardılar,hatta dizinin final tarihini bile netleştirmişlerdi![]()
O zaman ...sınıda açsın tam olsun reytingler tavan yapar 10 reyting.Soyunmak isteyen her zaman soyunur
En olmadi istanbulda üstü çıplak dolaşırlar yine de dolaşırlar yani merak etme misal gönül islerinin ilk bolumunde demir üstü çıplak dolasmisti istanbulda ve herkes ona bakıyordu![]()
![]()
Serenay ile Tolga'nın görmedin mi yoksaKimlerin yatak sahnesi lo![]()
Töbe töbeO zaman ...sınıda açsın tam olsun reytingler tavan yapar 10 reyting.![]()
![]()
![]()
![]()
Dehşetti ailesi hiç kızmıyormu gerçekten sevişmişler gibi o zaman sevgiliydiler heralde.Serenay ile Tolga'nın görmedin mi yoksa![]()
Ayda 2-3 defa izlerimSerenay ile Tolga'nın görmedin mi yoksa![]()
Aynen öyle.Töbe töbe
Ama o dediğin olsaydi tns reytingleri zor hesaplardi patlama yaşardi o dizi en az 15 alırdı hele 2-3 kiside dediğin gibi olursa 24 reyting garanti😉
Serenayin babasi yok bildiğim kadariylaDehşetti ailesi hiç kızmıyormu gerçekten sevişmişler gibi o zaman sevgiliydiler heralde.![]()
Konuşturma beni şimdi şu ramazandaAyda 2-3 defa izlerim
Teknedekini diyorsun dimi efsane sahneydi![]()
Töbe töbe o nasıl sahneydi bihter behlül sahnesinden daha feci.Serenayin babasi yok bildiğim kadariyla
Annesi de izin vermistir![]()
Iste teknedeki değil miKonuşturma beni şimdi şu ramazanda
Gül kurusu çarşafla olan sahne![]()
Öyleydi ama naparsin işte bak dizi final yapmaktan kurtulmus sayesindeTöbe töbe o nasıl sahneydi bihter behlül sahnesinden daha feci.![]()
Tabi moneyi görüncede kabul ediyor, araştır araştır sonra nolacağını biliyorsun.Iste teknedeki değil mi
Baska da mi oldu iftardan sonra araştırayim bari yeşimi özledim
Öyleydi ama naparsin işte bak dizi final yapmaktan kurtulmus sayesinde![]()
20. Bölümün başı senin dediğin araştırdım az önceTabi moneyi görüncede kabul ediyor, araştır araştır sonra nolacağını biliyorsun.![]()
![]()