Merve fanları bu sezon çok çılgın işiniz zor.Merve mi Turabi'yi yiyor. Hilmi'mi ilk Finalist oluyor.😱Güldürdün beni.
Merve yine 3. olup ağlaya zırlaya elenecek inşallah.
Yaw hee hee.Turabi haketmedi. Onu zirveye taşımak için oyun kurdu Acun.
AYnen öyle.
![]()
Ne kadar mutlu oldum anlatamam şu an Begüm'üm benim.
Yuuhhhh iyi salladın.
@sokak sanati inkar etme bosuna bunu sende biliyorsun dünkü oyunu turabi icin yapmislar acik ve net
@GunesinOglu tüyo bende birazdan paylascam bekle![]()
@sokak sanati yav he he oyun dedigin karisik olur full beceri olmaz canim turabi parkurda da basarili oluyor ben bir sey demem tebrik ederim ama dünkü oyun %100 turabi kazansin diye yapmislar baska bir ihtimal olmasin demisler bunu sende biliyorsun inkar etmetüyoyu bekle 2 dk sonra söyleyecem sasiracaksin
![]()
Ciddi mi nereden geldi tüyoOyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
![]()
Oyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
![]()
Hadi canım inanmam bu kadar süpriz yeter Acun izin vermez o kadarına.Oyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
![]()
Valla bilmiyorum Umut herşey olabilir Merve , Hilmi ve Turabi'den biri kazanıcak.
koca kız nasıl denizde kayboluyor bee 😱😱😱
Şahsen ben salladım da inşallah sen sallamamışsındır@GunesinOglu neden ciddi mi diyorsun senin ki sallama miydi yoksa
@sokak sanati neden izin vermesin kiz cok becerikli sen diyordun bunu zaten kosmakla survivor olunmaz diye![]()
@GunesinOglu neden ciddi mi diyorsun senin ki sallama miydi yoksa
@sokak sanati neden izin vermesin kiz cok becerikli sen diyordun bunu zaten kosmakla survivor olunmaz diye![]()