TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an 31. bölümü izliyorum. Daha doğrusu gülmekten izleyemiyorum. Reyhan, Fahriye ve Seda'nın kanepe kavgası inanılmaz komik. Reho ve Fahriye'yi biliyoruz, ama Seda'nın "mıymıntı kız" imajından çıkmış olmasına sevindim. :D

@denizz19, @mrt-06, @Tzira

Son düzenleme:
Bugün itibariyle Beni Böyle Sev'i bitirdim. Apar topar final kararı alındığı için biraz alelacele bir final yapılmış ama yine de iyiydi. Dizi boyunca beğenmediğim bölümler olsa da genel olarak sevdiğim bir diziydi diyebilirim. Bu kadroyu inşallah bir gün başka bir yerde yine birlikte görebiliriz. :)

Bugün itibariyle Beni Böyle Sev'i bitirdim. Apar topar final kararı alındığı için biraz alelacele bir final yapılmış ama yine de iyiydi. Dizi boyunca beğenmediğim bölümler olsa da genel olarak sevdiğim bir diziydi diyebilirim. Bu kadroyu inşallah bir gün başka bir yerde yine birlikte görebiliriz. :)
Darısı benim başıma artık. :X

Sonunda 2. sezon da bitti. Güzel bir sezon oldu, hatta ilkinden bile daha fazla sevdim diyebilirim. Ama Burak'ın kimleri vurduğu da gösterilseydi keşke. Kendisi öldü büyük ihtimalle, ama diğer elin nereye sıkıldığını merak etmedim değil açıkçası.

Seda, Furkan, İlyas, Safiye, Deniz, Nadide, hatta Reha'yı bile özleyeceğim; hepsi de diziye renk katan önemli karakterlerdi.

3. sezonun 2. fragmanı da yeni oyuncuların geçit töreni gibi olmuş, şimdi bir de onlara alışmam gerek. Zaman atlamasından sonra neler olacağını da çok merak ediyorum doğrusu. Uzun lafın kısası, umarım ilk ikisini aratmayan güzel bir sezon izleriz. :)

Bir de bu sahnede çalan müziği biliyor musunuz? @denizz19 @mrt-06

Dayanamayıp 3. sezonun ilk bölümünü de izledim. Bir yandan ilk sezonu hatırlarken diğer yandan da yepyeni bir dizi izliyormuş gibi hissettim kendimi.

Zeyno ve Tolga arasında Ayşem ve Ömer'in hikayesine yakın bir şeyler olacak, anlaşıldı. Gerçi ben rahatsız olmadım, ama kırmızı bavuldan hastaneye kadar tüm detayları almasalar daha iyi olabilirdi.

Reyhan ve Fahriye'nin hesaplaşma sahnesi de iyiydi, sonunda barıştıklarında çok sevindim. Nail ve Eda yine çok iyi; ama zaman Eda'ya pek cömert davranmış, kadının yüzü gözü çökmüş. Haluk ise her zamanki gibi. Ayşem'in hoca olarak okuldaki ilk günü de çok komikti, Fahriye'ye de öğretmenlik yakışmış doğrusu. :X

Masal'ı canlandıran çocuk iyiydi, en azından antipatik değildi ve katlanılabilirdi. Yeni karakterlerden ise Zeyno, Tolga ve Metin'i sevdim gibi, Sevinç aslında saf bir kız, ama ReyMaz'ın önünde engel olduğu için pek sevemeyeceğim. Melda ve Aylin'e şimdilik pek ısınamadım. Tarık fena değildi, Menteş ise Reha'nın boşluğunu dolduracak anlaşılan.

Neticede güzel bir ilk bölümdü, neden yerin dibine batırıldığını anlayamadım. Umarım gelecek bölümler de iyi olur. :)

Son olarak buzdolabının üstündeki resim ile Nezih'e yapılan göndermeyi de sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim. :X

5 yıl içinde olanlar:
  • Reha ve Nadide, şirket battıktan sonra Brezilya'ya yerleşmiş.
  • Sezon finalinde kendini vuran Burak, akıl hastanesine yatırılmış.
  • İkinci çocuğa hamile olan Ayşem, olayın şokunu atlatamayıp bebeğini düşürmüş.
  • Reyhan dayısının yanına, İsviçre'ye gitmiş.
  • Seda ablasının yanına, Amerika'ya yerleşmiş.
  • İlyas, Safiye ve Furkan ise Akçaaabat'a geri dönmüş, Safiye oğlunu istediği kızla evlendirerek muradına ermiş.
@denizz19

VfGuvq9lRGc7zCHWYtK0sDMI.jpeg
U7RFEOLhUIlIMRUM5yK1i5il.jpeg
zOslnYHcOTUcN4AeNHKlE5Mi.jpeg
PsxTAWLmkNNdfhpr6TZAeKIf.jpeg
Jq2ZY8wTu7MV7B2Yy67jcyqy.jpeg
uMcLFtjOdP13uXBUEtsBWoiU.jpeg

Son düzenleme:
3.sezon harikadir o kötü yorum yapanlarabakma @Aserat kıskançlik iste :D

Bu arada Masal harika bir tatlılikta duymamis olayim kurban olurum ben ona diziyi izlerken ağzım açık izlerdim onu :D

3.sezon harikadir o kötü yorum yapanlarabakma @Aserat kıskançlik iste :D

Bu arada Masal harika bir tatlılikta duymamis olayim kurban olurum ben ona diziyi izlerken ağzım açık izlerdim onu :D
Dediğim gibi yepyeni bir dizi izliyormuşum gibi geldi bana. Yenilik iyidir ki, BBS'ye de yaramış. Bu arada Zeyno ve Tolga'dan yeni bir AyMer oluşturmaya çalıştıkları belli, ama Eda Ece dizinin sonunu beklemeden ayrıldı. O kısmı nasıl toparlayacaklarını merak ediyorum bir de. :X

Benim de son 3 bölüm kaldı 2 aydır izleyesim gelmiyor, @Tzira sana da böyle olmuştu galiba. :D
Biraz daha bekle de sana yetişeyim. :D