Eskisi gibi dusman karakteri de yazmayi beceremiyorlar. Tilki Racilerin elinde neydi simdi ne yazik yaS.a agalar hayirli sahurlar
Gecen bir yerde yine kurtlar konseyi falan diyordu aman bulasmayin bu islere konsey devri falan bitti zaten yapilanlarda hic sarmiyo hic girismeyin bu ise gerci olacaginida sanmiyorum da yinede bir serh duseyim dedim
Orasini hic dusunmemistim haklisin demek ki bunlarin aralarinda ki ip yazin kopmaya baslamis.11. sezonda da b.klayip gittilerEskisi gibi dusman karakteri de yazmayi beceremiyorlar. Tilki Racilerin elinde neydi simdi ne yazik ya
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga birak raci yi falan zaten vadinin senaryosunun icine eden bahadirla cuneyt oldu onlarin yuzunden senaryo cikmaza dusuyor su gereksizleri artik ovmeyin ya adamlar hain hain
Aga bence bizlere bildirilmeyen olaylar oldu ben baska sebebi vardir diye dusunuyorum. O evlilikten sonra olan olduOrasini hic dusunmemistim haklisin demek ki bunlarin aralarinda ki ip yazin kopmaya baslamis.11. sezonda da b.klayip gittilerAga tek sebep bu mu bilmiyorum ama kesinlikle en belirgin sebeplerden birisi bu necati bey bunlara dayanamayip isinizi adam gibi yapin dedi bunlarda da ego kibir tavan yapti sen biz olmadan bir hicsin demek istediler yok polat i oldu gostermeler durduk yere polat karekteride olumu tadacak vadi polatsiz da yurur diye ropartaj vermeler falan oldu
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senarist yoksa oyuncuya da gerek yokSenarist transferi yok mu @34rcp44Yok baskan yonetim ve teknik ekip aynen devam sadece oyuncu trasnferleri olacakmis 😀
@china_shangai baskan bu sene bir bulusamadik ya 🙄 gerci oyle bir hengameye dustum ki ramazani bile yasayamiyorum eve 2.5 da anca geliyorum dusun artik bu sene yogun tempodan firsat bulamiyoz hic