YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Kendilerini deşifre edemezdim elbette :D

@Harunnn60 @GunesinOglu haftaya diziye dahil olacaklardır onların da karakterleri görünürde olacak :D

@Çiğdem- karakterinin hayat verdiği Çiğdem :D

survivor-in-en-guzel-kizi-c3f234.jpg
iyi seçimi beğendim benim gibi güleryüzlü:A:A:A

diziye gelirsek eğer kesinlikle bu dizinin adı yabancı değil yabani olmalı ismini 3.bölüme değiştir yabani olarak @denizz19 :F:F

rtük yakında çöpe atar bu diziyi :F:F:F @Bully resmen konuşan odun rolunde kusura bakma cnmda :F:F:F

aaa o bağlı kız benim çünkü bu bölümde senden bahsedicez diyordun deniz rolumden tedirgin olmaya başladım neler oluyor acaba orada😱

ayy neyseki @dizi kolik beni kurtarıcak galiba baskın verdi en son:F

diziye gelirsek eğer kesinlikle bu dizinin adı yabancı değil yabani olmalı ismini 3.bölüme değiştir yabani olarak @denizz19 :F:F

rtük yakında çöpe atar bu diziyi :F:F:F @Bully resmen konuşan odun rolunde kusura bakma cnmda :F:F:F

aaa o bağlı kız benim çünkü bu bölümde senden bahsedicez diyordun deniz rolumden tedirgin olmaya başladım neler oluyor acaba orada😱

İyi karakterini sevmişsen sıkıntı yok :A

Bully bu bölümlükte böyleydi sonrası Allah kerim :F

O bağlı kız sensin evet çikocum artık Kaan'a ne yaptıysan :F

Dizi kolik seni mi kurtaracak yoksa başka şeyler mi olacak bilemiyoruz senariste bağlı :F

Dizimizin ismi Yabancı olarak kalacak :A

İyi karakterini sevmişsen sıkıntı yok :A

Bully bu bölümlükte böyleydi sonrası Allah kerim :F

O bağlı kız sensin evet çikocum artık Kaan'a ne yaptıysan :F

Dizi kolik seni mi kurtaracak yoksa başka şeyler mi olacak bilemiyoruz senariste bağlı :F

Dizimizin ismi Yabancı olarak kalacak :A
varlığım bile yetti diziye yanı ismimin geçmesi bile reytinglere yetti birde ben diziye girince gör sen :F:F:F

ben bağlıyım kaana ne yapıcam beee o bir haltlar karıştırıyor ama kurtulunca esrayla birlikte onu güzelce dövmeliyiz tam sopalık vlla kuzuya döner güzel bir sopa yiyince :F:F:F

varlığım bile yetti diziye yanı ismimin geçmesi bile reytinglere yetti birde ben diziye girince gör sen :F:F:F

ben bağlıyım kaana ne yapıcam beee o bir haltlar karıştırıyor ama kurtulunca esrayla birlikte onu güzelce dövmeliyiz tam sopalık vlla kuzuya döner güzel bir sopa yiyince :F:F:F
Çiko valla varlığın yetmedi geçen hafta 1000 hit almıştık bu hafta 190 hit almışız henüz 2.bölüm düşüş yaşıyoruz bence hoş sohbetinle burayı coşturmalısın şuan :F

Güzel olmuş, eline sağlık. :X

@Bully benim diyemediğimi Melek sana ilk cümlesinde demiş. :A Kaan'ı çok güzel yansıtmışsın Deniz. :A Ağzı bozuk, terbiyesiz .ss :A

Efe güldürdü. :D Karakter analizlerin güzel olmuş, Efe'nin de kardeşim demesini senaryona eklemişsin. :A

Olan Melek'e oluyor, Esra bile hıh. :T:
Ayıp ayıp ne terbiyesizliğimi gördün bugüne kadar. :T: Çok teessüf ettim sana. :A

Çiko valla varlığın yetmedi geçen hafta 1000 hit almıştık bu hafta 190 hit almışız henüz 2.bölüm düşüş yaşıyoruz bence hoş sohbetinle burayı coşturmalısın şuan :F
banane bee dizide ismim bile geçmiyor reytingi bana bağlayamazsın kızın kim olduğu belli değil ismim geçse neyse diyecem ama bu bölümde ben hiçbir şekilde yokum beceriksizliğini yıkmaya çalısma:A

Ayıp ayıp ne terbiyesizliğimi gördün bugüne kadar. :T: Çok teessüf ettim sana. :A
Bu kız seni çekemiyor Kaan, herhalde senin resmini görmedi henüz yoksa o gıllı gögsüne ahşık olurdu :F

Söylersem destan çıkar ortaya. :F

Melek sana ''hyvn herif'' demiş, benim diyemediklerimi kız söylüyor. :F
Ayyy yiğit sen ne istiyorsun benim tontikimden :F

banane bee dizide ismim bile geçmiyor reytingi bana bağlayamazsın kızın kim olduğu belli değil ismim geçse neyse diyecem ama bu bölümde ben hiçbir şekilde yokum beceriksizliğini yıkmaya çalısma:A
Şebelebelettin sen az önce demedin mi varlığım bile yettti diye :F

Ne kusura bakacam oyunculuk yapıyoruz burada ekmeğimizin derdindeyiz senarist odun rolü yazmış odun olduk. :F

Ben kendimi biliyorum gerçekte odun değilim. :A