Demba Ba Rekor Ücretle Çin'de!

2.yarı yokları oynadı zaten bence çok iyi kitlediler.

2.yarı yokları oynadı zaten bence çok iyi kitlediler.
Hacı, söylediğine itiraz etmiyorum hatta katılıyorum da ama şunu da vurgulamak lazım. Cenk ve Mustafa 3 ay sakatlandı bu adam maçların yoğun olduğu dönemde haftada 3 maça çıkmak zorunda kaldı. Yani üstüne çok yük bindi ikinc yarı düşüş göstermesi de bu yüzden. Adam toplamda 27 gol attı. Biz bu gol sayısını daha önce görmedik yabancılardan. :)

Hacı, söylediğine itiraz etmiyorum hatta katılıyorum da ama şunu da vurgulamak lazım. Cenk ve Mustafa 3 ay sakatlandı bu adam maçların yoğun olduğu dönemde haftada 3 maça çıkmak zorunda kaldı. Yani üstüne çok yük bindi ikinc yarı düşüş göstermesi de bu yüzden. Adam toplamda 27 gol attı. Biz bu gol sayısını daha önce görmedik yabancılardan. :)
Orası öyle zaten tartışmasız kaliteli oyuncu ama vazgeçilmez değil. Hele bu fiyata hiç değil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda, Atletico Madrid'den ayrılacak zamanı buldu onun yerine transfer etmek istiyorlar ama belli de olmaz. Çünkü Madrid ekibi Vietto ve Jackson Martinez'i aldı, bence Konoplyanka'ya ihtiyaçları kalmadı.

Bu arada Konoplyanka'nın İnstagram hesabına 16 binden fazla yorum yaptık, sizde destek olun.

https://instagram.com/konopka10/

Gerçi ben niye gelmiyorsun şerefsiz diye küfür yazıyorum. :F

@Yakamoz-Asi @Çiğdem- @-potterhead- @EFE UYSAL @Harunnn60 @Nisa @34rcp44 ve tüm Beşiktaş'lılar...
konopyanka kim :F:F:F

aa üzüldüm ama ben dem babanın gitmesine :T

neyseki kanlı canlı gördüm adamı gitmeden trabzondakı maçta ayy zaten en son ben izledim bunları daha hiçbir takımı yenemediler:F:F:F
Kız gidelim beraber Çin'e dese (dikkatini çekerim senede 7 milyon Euro kazanacak) gider misin? :)

bizim fiko getirir onu merak etmeyin geciktirmesinin tek nedeni fiyatını düşüttürmek çünkü diğer takımlar geri çekildi bazılarınıda kendi reddetti fiko getirecek onu inanın bana

bizim fiko getirir onu merak etmeyin geciktirmesinin tek nedeni fiyatını düşüttürmek çünkü diğer takımlar geri çekildi bazılarınıda kendi reddetti fiko getirecek onu inanın bana
Bizim Fiko kramponunu bile alamaz. Arda'nın yerine Atletico Madrid'e imza atmak üzere. :)

Bu arada Demba Ba Çin'e iniş yaptı.

CIlPqrLUAAEhLhn.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919