Akıllı Telefon Tavsiyeleri? l 2015

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,982
Puanı
1,061
Samsung cep telefonum bozulunca yenisini aramaya başladım ama biraz karasız kaldım. Siz hangi akıllı telefonları kullanıyorsunuz, önerdikleriniz var mı ? :)

1500 TL'ye kadar bakıyorum şimdilik. HTC Desire 820, LG G3 arasında kaldım ama ekstra da tavsiyeler varsa bakabilirim.

A7 telefonu düşünür müsün? :X

Arkadaşım almış, ekranı büyük, hoşuma gitti benim. :X Fiyatı da o civarlarda sanırım. :)

A7 telefonu düşünür müsün? :X

Arkadaşım almış, ekranı büyük, hoşuma gitti benim. :X Fiyatı da o civarlarda sanırım. :)
A7 tam 1500 TL. :D Özellikler bakımından pek iyi değil ama 1.3GHz işlemcisi bana yetmez. :D Ekranın büyüklüğü ve HDAmoled ekranı var zaten iyidir Samsung o konuda baya iyi ama. :)

Herhalde yeni çıktı ondan bu kadar pahalı. :D

A7 tam 1500 TL. :D Özellikler bakımından pek iyi değil ama 1.3GHz işlemcisi bana yetmez. :D Ekranın büyüklüğü ve HDAmoled ekranı var zaten iyidir Samsung o konuda baya iyi ama. :)

Herhalde yeni çıktı ondan bu kadar pahalı. :D
Aynen yeni çıktı. :D

A5 var? :D Ona baktın mı?

Böyle bu kadar büyük ekranlı telefonlar neden alıyor insanlar anlamıyorum, tablet gibi. :T: Ben de telefon alıcam haftasonu S3 Mini düşünüyorum. :D

Madem 1500 bütçe var HTC öneririm arkadaşımın ki çok iyiydi yeni aldı. :D

Ben olsam 500 TL daha bulurum bir şekilde (ya da biraz beklerim) ve LG G4 alırım. Telefon üreticileri artık 2-3 yılda bir kullanıcıya telefon yenilettirecek şekilde geliştiriyorlar yazılımları. Bende S4 var mesela son güncelleme sonrası yavaş yavaş kasma sinyalleri vermeye başladı. Muhtemelen bir sene daha güncelleme gelir, sonra keserler. Vereceğin ekstra 500 TL bir yıl kazanmana neden olabilir yani. :)

Tabii bu seninle alakalı sık telefon değiştirmeyi seviyorsan, 3-4 sene aynı telefonu kullanıp ne yapacağım vs diye düşünüyorsan LG G3 al. :)

(Not: HTC'nin son telefonları hakkında bilgim yok)

Özellik bakımından güzel ve güncel birşey arıyorsan Asus Zenfone 2'yi öneririm. Basın lansmanında denedim çok güzel telefon, ısınmıyor kasmıyor 4 GB RAM'i var arka planda 2-3 oyunu çok rahat açıyor. Alacaksan tam 1500 liralık olanı ömürlük diyebilirim.

LG G3 çok fazla ısınıyor tavsiye etmem, G2 daha iyi ama o da 2015'teki cihazlar kadar hızlı değil artık.

Ben olsam 500 TL daha bulurum bir şekilde (ya da biraz beklerim) ve LG G4 alırım. Telefon üreticileri artık 2-3 yılda bir kullanıcıya telefon yenilettirecek şekilde geliştiriyorlar yazılımları. Bende S4 var mesela son güncelleme sonrası yavaş yavaş kasma sinyalleri vermeye başladı. Muhtemelen bir sene daha güncelleme gelir, sonra keserler. Vereceğin ekstra 500 TL bir yıl kazanmana neden olabilir yani. :)

Tabii bu seninle alakalı sık telefon değiştirmeyi seviyorsan, 3-4 sene aynı telefonu kullanıp ne yapacağım vs diye düşünüyorsan LG G3 al. :)

(Not: HTC'nin son telefonları hakkında bilgim yok)
500 daha verebilirim ama vermek istemiyorum bi telefona da 2000 TL vermek zoruma gidiyor. :D

Ben genelde öyle çok sık değiştirmiyorum zaten bozulana kadar devam ediyorum. Öyle özentiler gibi her çıkan telefona atlamam yani. :D

LG G3 kullanıyorum çok memnunum. Fiyat olarak da uygun. 4 çekirdek, 13 MP kamera. Yeni Android güncellemesi M de gelecek. Kesinlikle öneririm.

Birçok ekstra özelliği var. Kablosuz olarak TV'ye görüntü aktarma, attığın adım sayısını hesaplama, çift uygulama açma...

Ben haftasonu onu alıcam nasıldı önerir misin? :D Bana müzik kütüphanesi iyi olsun birde sosyal ağa uygulamalarını takılmadan çalıştırsın yeter. :D
Ben öneri beklerken sen öneri almaya gelmişsin. :D
Telefon iyi valla 2 sene falan kullandım ama benim yiğenim (3 yaşında) sayesinde telefon 100 kere düşünce afalladı, biraz da ben düşürdüm tabi. :D

Müzik vs. iyi ama çok bi şey de bekleme oyunları da kaldırıyor ama yeni çıkan uygulamalar da sıkıntı yaşayabiliyor bazen, desteklemiyor. Ayrıca Android güncellemesi de almıyor artık.

Bu telefon 500 küsür galiba hala onun yerine 150-200 daha koyup S4 mini baksan daha iyi olabilir çok daha performanslı bi telefon onda hiç sıkıntı yaşamazsın. :)