Ask yeniden değil kiralik aşkAşk yeniden totalde çok iyi Başlamış Ab de orta abc 1 iyi gitmiş Ğüzel gitmiş haftaya pek artmasa bile sonra büyük bir sıçrayıç yapar
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ask yeniden değil kiralik aşkAşk yeniden totalde çok iyi Başlamış Ab de orta abc 1 iyi gitmiş Ğüzel gitmiş haftaya pek artmasa bile sonra büyük bir sıçrayıç yapar
Ne varmış Kara Ekmek'te çok sağlam ilerliyor.dün tam izleyemedim iki yeni dizi ama sen benimsin başrol oyuncuları dökülüyor resmen ve dizinin hikayesi saçma sapan bir hikaye yazın yayından ilk kalkacak dizi demiştim sayfasına. beni şaşırtmadı reytingleri.
kiralık aşk ilk başta hikayeyi klişe buldum ama sonra bir 15 dakika daha bakınca yazın idare edebilecek bir hikayesi olduğunu yazdım. ehh romantik komedi olunca 3 reyting cepte başlıyorsun baştan dizinin kendi hikayesini de koyunca bu reytingler normal kiraz mevsimi gibi olmasa da idare edecek dizi diğer romantik komedilerden daha iyi senaryosu var diğerleri bu kadar iyi başlangıç yapacaklarını sanmıyorum
kara ekmek hala devam ediyor ya cidden atv ye bravo)))
oda sebep belli Arka sokaklara yapılan bir operasyon varkiralık aşk şuana kadar tutan ilk yaz dizisi oldu bence güneşin kızları kötü reytinglere devam ederse 5 haftaya yayından kaldırılır ynı şey sen benimsin içinde geçerli şuana kdr tek ilgi gören kirlık aşk oılmuş gibi bakalım diğer diziler ne yapar 🙂🙂🙂
17 | Zeyrek ile Çeyrek | TRT 1 | 20:55:50 | 22:01:32 | 2.04 | 5.85 |
18 | Sen Benimsin | FOX | 21:15:02 | 24:02:04 | 2.03 | 5.67 |
al işte bir diğer dizinin sonu daha geliyor))) reytingine baktin mi dizinin)))Ne varmış Kara Ekmek'te çok sağlam ilerliyor.
Ben Kara Ekmek'e en başından beri bakıyorum rahat ol Her şey reyting mial işte bir diğer dizinin sonu daha geliyor))) reytingine baktin mi dizinin)))
Kara Ekmek'i izlesen seveceğine adım gibi eminim ama neden bu kadar inat ettin bu diziye çözemedim. @Yakamoz-Asi bile izledi dün akşam sezon finaliniKiralık Aşk güzel başlamış tebrikler yazın en reytingli işlerinden biri olacak gibi.
Sen Benimsin hayal kırıklığı yararmış, fragmanını görünce bu nasıl yaz dizisi demiştim zaten. Bundan sonra da yükselmesi zor geçmiş olsun. Gökhan'a üzüldüm. ss
Kara Ekmek sezon finaliyle gerilerde kalmış.
Medcezir varken aynı günde başka diziyi izlemem söz konusu bile olamazdı.Ben Kara Ekmek'e en başından beri bakıyorum rahat ol Her şey reyting mi
Kara Ekmek'i izlesen seveceğine adım gibi eminim ama neden bu kadar inat ettin bu diziye çözemedim. @Yakamoz-Asi bile izledi dün akşam sezon finalini
Karagül varken ben Kara Ekmek'i izliyordum hatta Kara Ekmek'e geçişe başlamıştım neredeyseMedcezir varken aynı günde başka diziyi izlemem söz konusu bile olamazdı.
aynen bölüm çok güzeldi yaKara Ekmek o bölümle bu reytingleri kesinlikle haketmiyordu yazık.
her şey reyting tabi , reyting olmasa kim dizi yapar)))Ben Kara Ekmek'e en başından beri bakıyorum rahat ol Her şey reyting mi
Kara Ekmek'i izlesen seveceğine adım gibi eminim ama neden bu kadar inat ettin bu diziye çözemedim. @Yakamoz-Asi bile izledi dün akşam sezon finalini
yükselecek bence ben beğendim diziyi iş görecek dizilerden benceSen Benimsin gelecek hafta yükselir mi bilemiyorum ama iş görecek diye düşünüyorum ben.
Kara Ekmek'i yorumlamamışsın @Yiğitt
Nasıl da satmış Karagül'ünü.Karagül varken ben Kara Ekmek'i izliyordum hatta Kara Ekmek'e geçişe başlamıştım neredeyse
sen beğenmiyorsun diye dizi bitmeyecek demi demekki izleyen vardün tam izleyemedim iki yeni dizi ama sen benimsin başrol oyuncuları dökülüyor resmen ve dizinin hikayesi saçma sapan bir hikaye yazın yayından ilk kalkacak dizi demiştim sayfasına. beni şaşırtmadı reytingleri.
kiralık aşk ilk başta hikayeyi klişe buldum ama sonra bir 15 dakika daha bakınca yazın idare edebilecek bir hikayesi olduğunu yazdım. ehh romantik komedi olunca 3 reyting cepte başlıyorsun baştan dizinin kendi hikayesini de koyunca bu reytingler normal kiraz mevsimi gibi olmasa da idare edecek dizi diğer romantik komedilerden daha iyi senaryosu var diğerleri bu kadar iyi başlangıç yapacaklarını sanmıyorum
kara ekmek hala devam ediyor ya cidden atv ye bravo)))
Sezon finali 9 reyting aldıNasıl da satmış Karagül'ünü.
E sıktı tabi aynı total entrikaları haklısın.