güneşin erkekleri olsa bu reytingle 5 yıl devam ederdi derdin pis çirkinkiralık aşk şuana kadar tutan ilk yaz dizisi oldu bence güneşin kızları kötü reytinglere devam ederse 5 haftaya yayından kaldırılır ynı şey sen benimsin içinde geçerli şuana kdr tek ilgi gören kirlık aşk oılmuş gibi bakalım diğer diziler ne yapar 🙂🙂🙂
Normalde her şey reyting değil ama iyi reyting alan dizinin de sevildiğini söylememek saçmaHer şey reyting mi
bekle)))sen beğenmiyorsun diye dizi bitmeyecek demi demekki izleyen var
devam ediyor ikinci sezona devam edecek sen hala ne diyosun
dün akşam sezon finali yaptı dizi neyi beklicem devam edecek iştebekle)))
seneye bir kaç bölüm izlersin sanslisin))dün akşam sezon finali yaptı dizi neyi beklicem devam edecek işte
görecez bakalım kalkacak olsa çoktan kalkardı diziseneye bir kaç bölüm izlersin sanslisin))
güneşin kızları tam ergen dizisi yaz dizisi diye çok abartmışlar yaş kitlesini bu dizi 14-19 yaş arası ergen kızları kpsayan bir dizi bu dizi asla 25-30 yas olgun kitleyi kapsamıyor ayy hatta 20-25 yaş gençleri bile kapsamıyor 20 yaş üstü kimseye hitap etmeyen okadar kitlesi düşük bir dizi 14-19 yaş arası ergen kızlara hitapen yapılmış belki yaz dizisi diye ergenlere yönelmek mantıklıca görünüyor ama o yaştakı kitle evde kumandaya hakim olamıyor annesi babasından kurtulsa ablası abisi izlettirmez yani bu diziyi rahat izlemek isteyen birisinin anne babası televizyon izleme geleneği olmayacak ve çocuk evin tek çocuğu olucak abi ablası olmucak onun harici rahat izleyemez ve 14-19 yaş ergen kitlesinin yukarısındakı yaş gruplarının hiçbirine uymuyor ağustos ayında devam etmesi mümkün değil cnm temmuz ayı içerisinda biter tutarmı tutar bile daha çok reyting alır bu dizidengüneşin erkekleri olsa bu reytingle 5 yıl devam ederdi derdin pis çirkin
3 kız kardeş yerine 3 erkek kardeş olsa 30-50 yaş arası izler derdin ayrıca dizide bu var sen niye kötü konuşuyon @Yiğitt mi kapsıngüneşin kızları tam ergen dizisi yaz dizisi diye çok abartmışlar yaş kitlesini bu dizi 14-19 yaş arası ergen kızları kpsayan bir dizi bu dizi asla 25-30 yas olgun kitleyi kapsamıyor ayy hatta 20-25 yaş gençleri bile kapsamıyor 20 yaş üstü kimseye hitap etmeyen okadar kitlesi düşük bir dizi 14-19 yaş arası ergen kızlara hitapen yapılmış belki yaz dizisi diye ergenlere yönelmek mantıklıca görünüyor ama o yaştakı kitle evde kumandaya hakim olamıyor annesi babasından kurtulsa ablası abisi izlettirmez yani bu diziyi rahat izlemek isteyen birisinin anne babası televizyon izleme geleneği olmayacak ve çocuk evin tek çocuğu olucak abi ablası olmucak onun harici rahat izleyemez ve 14-19 yaş ergen kitlesinin yukarısındakı yaş gruplarının hiçbirine uymuyor ağustos ayında devam etmesi mümkün değil cnm temmuz ayı içerisinda biter tutarmı tutar bile daha çok reyting alır bu diziden
hhahaha iyi görünüyor ama3 kız kardeş yerine 3 erkek kardeş olsa 30-50 yaş arası izler derdin ayrıca dizide bu var sen niye kötü konuşuyon @Yiğitt mi kapsın
Aynen @Çiğdem- şu tatlılığa baksana gız.
ay siz bir kavga edin parlak için kazanan kapar çocuğuhhahaha iyi görünüyor ama
ayoll benim dediğim şey gerçekleştği için tekrarları daha çok izlenmiş yeni bölümden çünkü ergen çocuklar yeni bölümü izleyemiyorlar ev halkı izlettirmez onlarda tekrarına yükleniyorlar bu dizinin tekrarının daha çok izlenmesinin sebebide bu yüzden işte
rekabeti kızıştırayım biraz bak bakaaa yine nerden çıktı bu @Yiğitt
daha öcne hiç bu tarz rakiplerim olmamıştı yani nasıl savasıcam onuda bilmiyorum
ay siz bir kavga edin parlak için kazanan kapar çocuğu
Ben hep buradayım.aaa yine nerden çıktı bu @Yiğitt
daha öcne hiç bu tarz rakiplerim olmamıştı yani nasıl savasıcam onuda bilmiyorum
Ben hep buradayım.
Bu arada Güneşin Kızları dizisinin bugün 16.15, yarın 11.45 ve 23.30'da, pazartesi 20.00'da tekrarları var.
hahahah bakk işte bu diziyi @Yiğitt gibi cinsler dışında kisme izlemezrekabeti kızıştırayım biraz bak bak