Beğendiğin için teşekkürler, senin dizi de iyi olmuş.Sonda Selimin gelme sahnesi süperdi
Bakalim neler olcak çok beğendim @Aserat
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgi Çiçeği, Ramazan Boyunca Haftada İki Gün!
E Yapım'ın sevilen dizisi Sevgi Çiçeği, Ramazan ayı boyunca Pazartesi ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün yayınlanacak.
2. Bölüm Özeti:
Selim'in köye gelmesiyle herkes şoke olur. Reşat kutlamada rezil olmasına içten içe sinirlense de oğlunu en iyi şekilde karşılamaya kararlıdır.
Selim ise Çiğdem'i görür görmez daha önce hissetmediği bir duyguya kapılır. Dışarıdan belli etmese de Selim, Çiğdem'in de dikkatini çekmiştir.
Olay üstüne olay yaşayan Çiğdem, Emre'den gelen bir teklif ile bir kez daha şaşırırken bir yanlış anlama sonucunda işler iyice karışır.
Yayın Tarihi: 22 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00
Beğendiğin için teşekkürler, 2. bölüme de beklerim.İyi yazmışsın yine @Aserat . Senin hikayeleri görünce benimde yazasım geliyor..
Çok teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.Çok iyi hamle, ben en başından beri böyle olmasını istiyordum dizi için umarım uzun soluklu olur. Ve forumda böyle güzel projeler gittikçe artar.
merakla bekliyorum bakalım neler olacakSevgi Çiçeği, Ramazan Boyunca Haftada İki Gün!
E Yapım'ın sevilen dizisi Sevgi Çiçeği, Ramazan ayı boyunca Pazartesi ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün yayınlanacak.
2. Bölüm Özeti:
Selim'in köye gelmesiyle herkes şoke olur. Reşat kutlamada rezil olmasına içten içe sinirlense de oğlunu en iyi şekilde karşılamaya kararlıdır.
Selim ise Çiğdem'i görür görmez daha önce hissetmediği bir duyguya kapılır. Dışarıdan belli etmese de Selim, Çiğdem'in de dikkatini çekmiştir.
Olay üstüne olay yaşayan Çiğdem, Emre'den gelen bir teklif ile bir kez daha şaşırırken bir yanlış anlama sonucunda işler iyice karışır.
Yayın Tarihi: 22 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00