5 ten itibaren başlrım zaten yemeklere çünkü 19:30 geçmeden yemekler bitmiş hazır olmalı 🙂🙂🙂@Cengo 4'te sonuçları bekliyoruz.🙂
aynen cnm aynen öyle5 ten itibaren başlrım zaten yemeklere çünkü 19:30 geçmeden yemekler bitmiş hazır olmalı 🙂🙂🙂
1 saatte bitirir @Cengo5 ten itibaren başlrım zaten yemeklere çünkü 19:30 geçmeden yemekler bitmiş hazır olmalı 🙂🙂🙂
Ortalıkta yok erken açıklasak iyi olur.@S.G.A.T. yollarsa olur.
@EFE UYSAL @Çiğdem- ama yollamazsa 18.00'a kadar beklerim çünkü haberi yoktu bundan![]()
bu hafta sgat yarışmacı olduğu için bildiği tarihi bekleyebilirsin ama bugünkü sonuclar bitince yeni saat oalrak 4 belirlemeni rica ediyorum@S.G.A.T. yollarsa olur.
@EFE UYSAL @Çiğdem- ama yollamazsa 18.00'a kadar beklerim çünkü haberi yoktu bundan![]()
Aynen benim için de çok iyi olur o saat.Ama bu hafta beklerim 18.00'a kadar.bu hafta sgat yarışmacı olduğu için bildiği tarihi bekleyebilirsin ama bugünkü sonuclar bitince yeni saat oalrak 4 belirlemeni rica ediyorum
yeni saat olarak 😉😉😉
juri olsa bekleme derdim ama yarışmacı olduğu için eğer oy göndermezse bekleyebilirsin tabikide cnm bu sonuclarda ben nette olmam artık akşama bakarım diğer saatler 4 olsunda bu seferlik birşey olmaz ama 6 olmadan gelir kullanırsa hemen basla sonuclara cnm🙂Aynen benim için de çok iyi olur o saat.Ama bu hafta beklerim 18.00'a kadar.
6da olursa heyecanı yaşıyamıcaksın, dua etki erken kullansın.juri olsa bekleme derdim ama yarışmacı olduğu için eğer oy göndermezse bekleyebilirsin tabikide cnm bu sonuclarda ben nette olmam artık akşama bakarım diğer saatler 4 olsunda bu seferlik birşey olmaz ama 6 olmadan gelir kullanırsa hemen basla sonuclara cnm🙂
bu hafta ilk 3 için yarışıyorum bende mahrum kalmak istemem oylamadan ama sgat - puan alıcak yanı saatin değiştiğini bilmiyor oyüzden ısrar edemiyorum cnm biz sonucları açıkltırız sonra sgat gelir çık işin işinden sonra6da olursa heyecanı yaşıyamıcaksın, dua etki erken kullansın.![]()
İnşallah şimdi kullanır.bu hafta ilk 3 için yarışıyorum bende mahrum kalmak istemem oylamadan ama sgat - puan alıcak yanı saatin değiştiğini bilmiyor oyüzden ısrar edemiyorum cnm biz sonucları açıkltırız sonra sgat gelir çık işin işinden sonra![]()