Sonunda suleyman sahtan kurtuluyoruz@cookies @MelankoliK @vadikızı @Maskeli Fedai @Yasin93 @papuleoo @china_shangai @beyazsoy @Çiğdem- @Billy Kane
Birazdan fragmanı paylaşırım Süleyman Şah ölüyor.😱😱😱😱
burada bir aldatmaca var bence geçen bölümde aynısını gündoğdundada yaptılar 2.sezona kalıcaktır süleyman şah 🙂🙂🙂BOMBA SEZON FİNALİ FRAGMANI!
SÜLEYMAN ŞAH ÖLÜYOR!
@cookies @MelankoliK @vadikızı @Maskeli Fedai @Yasin93@papuleoo @china_shangai @beyazsoy @Çiğdem- @Billy Kane
Bende ilk başta öyle düşündüm ama Hayme Ana mekanın cennet olsun diyor, yoksa inanmazdım.burada bir aldatmaca var bence geçen bölümde aynısını gündoğdundada yaptılar 2.sezona kalıcaktır süleyman şah 🙂🙂🙂
kara para aşk var ama yinede bakacam ikisi arasında gelip giderim artıkBugün günlerden Diriliş ''Ertuğrul'' SEZON FİNALİ! 🙂 @cookies @Çiğdem- @vadikızı @MelankoliK @Yasin93 @china_shangai @Maskeli Fedai @Billy Kane @beyazsoy @papuleoo
Aga nehirde boğularak mı öldü?Süleyman Şah öldü gerçekten, yeni bey Ertuğrul olacak.
@cookies @Çiğdem- @Maskeli Fedai @beyazsoy @papuleoo @Billy Kane @china_shangai @Yasin93 @vadikızı @MelankoliK
Evet aga Fırat nehrinde öldü.Aga nehirde boğularak mı öldü?
Çoğu tarih kaynakları fırat nehrinde boğulan süleyman şahın aslında anadolu selcuklularına ait olduğunu, çoğunun da osmanlı olduğunu belirtiyordu. Neyseki devlet kanalı da osmanlı diyor bu sayede bir bilgide kesinleştiEvet aga Fırat nehrinde öldü.
bende yeni bey ertuğrul olmasını bekliyordum o koca karı nereden çıktı yaaSüleyman Şah öldü gerçekten, yeni bey Ertuğrul olacak.
@cookies @Çiğdem- @Maskeli Fedai @beyazsoy @papuleoo @Billy Kane @china_shangai @Yasin93 @vadikızı @MelankoliK