Acunn.com sabah oyunu yüklerYarışmanın tekrarını nerden izleyebilirim?
Smart TV televizyon aldık kaydetmesini bilmiyoruz.![]()
Dailymation devamlı atıyor. Daha bölüm bitmeden part part atıyorve sonrada en sonu atıyor. Şu an büyük ihtimalle atmıştır.Yarışmanın tekrarını nerden izleyebilirim?
Smart TV televizyon aldık kaydetmesini bilmiyoruz.![]()
Sabaha kadar ayaktayım nasılsa izlerim bir ara.Dailymation devamlı atıyor. Daha bölüm bitmeden part part atıyorve sonrada en sonu atıyor. Şu an büyük ihtimalle atmıştır.
Hakan elenecektir kısa sürede bence.Bence tüm bu olanlar Hakanın bir oyunuydu.Hakan hem Serenayı ve hem de Dogukani sepetledi.Hakan Dogukanin Serenayı yazacağını çok iyi biliyordu bir taşla iki kus vurdu![]()
Hiç kimseye güvenmeyeceğini anlamamış hala kazık yiyor, yazık.O değilde Serenay'da ne kadermiş arkadaş hep en yakınları tarafından elenip, gidiyor.![]()
Cidden büyük travma.Hiç kimseye güvenmeyeceğini anlamamış hala kazık yiyor, yazık.![]()
Hakan yakında gidici, kızada üzülmemek elde değil, bakalım haftaya kim gidecek.Cidden büyük travma.![]()
Cuma günü eleme olacak, bence Begüm ya da Doğukan gider.Hakan yakında gidici, kızada üzülmemek elde değil, bakalım haftaya kim gidecek.![]()
Bende öyle düşünüyorum Doğu gitsin, Hasan şampiyon olacak.Cuma günü eleme olacak, bence Begüm ya da Doğukan gider.![]()
Böyle devam ederse seneye de aynı kaderi yaşayacak.@Yiğitt serenay merveye cok laf söyledi bu sene ayni olay basina tekrar geldi demek ki neymis merve hakliymis serenay ayni olayi tekrar yasadi yani haksizmis artik fazla konusmasin bence![]()
Anlaşırız, Cumada var Acun abarttı kanalında adı Survivor Tv olsun.@Yiğitt cumada mi survivor var
@EFE UYSAL olabilir anlasin artik hatali oldugunu
@Maskeli Fedai niye sildin la mesajibende sasirdim dedim napiyor bu manyak niye hilmiyi yaziyor
![]()