Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

üstad gökhan kırdar bu işin gerçekten piri vadinin velinimeti efsaneeeeeee

images

Kurtlar Vadisi
62.Bölüm

Akıllardan silinmeyecek kaçış!
Halo helikopterde, nefes nefese bir takip başlıyor… Pala elinden kaçan Halo’nun peşini bırakmıyor. Akıllardan silinmeyecek bir kaçış yaşanıyor!
Polat imkansızı başarabilecek mi?
Halo kendisini satan kişinin kimliğini öğrenince yıkılıyor...
Rus Baron İbrahim Polat’ı kendi saflarında istiyor.
Doğu Bey, Pala olayının ardından Mito’ya son sözünü söylüyor..
Pala, Polat’ın ve adamlarının kimliğini çözmeye çalışıyor.
Elif inadından vazgeçmiyor ve Ali’yi yetimhane yıllarından bulmaya çalışıyor
Kurtlar Vadisi’nde nefes nefese bir takip yaşanıyor

93.bolume gectim. Vadiyi yarin bitirmek adina buyuk yol kat ettim o kadar uykuya direndim biraz daha direnip 93.bolumu de bitirmek istiyorum en azindam yarisina gelelim ki yarin bir zorluk olmasin

--Tapatalk--

Necati Şaşmaz'dan o isme veto!

Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.

Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.

‘Bu iş olmaz’

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.

Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.

Necati Şaşmaz'dan o isme veto!

Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.

Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.

‘Bu iş olmaz’

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.

Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
yapma be usta keşke affetseymiş :(
çok büyük bi satış yapsa da büyüklük gösterip affetmesi lazım vadimizin efsanesini tekrar görmek istiyoruz