Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi kitleler fena halde çakıştı. Kim düşse şaşırmam ben.

Arkadaş galiba survivor izlemiyosun Hasan 1.olduysa Merve de oldu yani geçmesi gülünecek bir olay değil tamam bende sıralamadan emin değilim ama gördüm ve paylaştım sadece. Merveyi belli ki sevmiyosun ama sıralamayı sana göre yapmıyolar Mervem en kötü 2.olacak
merveye karşı bi gıcıklığım yok şuanda çok sevdiğimde söylenemez yani sıralamada 2.olması beni bağlamaz
ama Hasan sürekli 1.oluyor gücü ortada bunun harici bi sonuç haksızlık saçma ve komik olur

merveye karşı bi gıcıklığım yok şuanda çok sevdiğimde söylenemez yani sıralamada 2.olması beni bağlamaz
ama Hasan sürekli 1.oluyor gücü ortada bunun harici bi sonuç haksızlık saçma ve komik olur
Neden öyle düşünüyosun ki Merve de 1.oldu son oylamada tehlikedeydi takım arkadaşları ona karşıydı bu yüzden oyları artabilir

Neden öyle düşünüyosun ki Merve de 1.oldu son oylamada tehlikedeydi takım arkadaşları ona karşıydı bu yüzden oyları artabilir
ona bişey diyemem ama herhangi birinin hasandan çok sms olması düşünülemez mervede 2.olsun zaten kadın yarışmacılardan en fazla hakeden isim finali bişey demem finale çıkmasına

@Cengo kıbrıs mı :F begüm kıbrısa imkansiz kalamaz yakin zamanda elenecek bekle ve gör :F

Bence ilk oylamada Merve ve Hasan çarpışan isimler olacak. Bi ihtimal yanına Hilmicem'de katılır ve Hasan gider.:)
Gönüllüler kaybederse Hasan ünlüler kaybederse Merve yazılacak doğal olarak.:X

Son düzenleme:
@ABAY_06 o öncedendi aga artik %90 tutuyor kimsenin bilemedigini ben biliyorum turabinin kibris sembolunu biretek ben bildim hatirlatirim :F

@ABAY_06 o öncedendi aga artik %90 tutuyor kimsenin bilemedigini ben biliyorum turabinin kibris sembolunu biretek ben bildim hatirlatirim :F
Finale Turabi ve Sero'nun kaldığını biliyoduk ama herkes Sero alıcak dedi yanıldık ama bende söylemiştim o zaman Acun güçlü birini yollar Kıbrıs'a dediğim oldu yani tek sen bilmedin bizde bildik.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius