İftira atma admine ben konuların sonradan düzenlenip düzenlenmediğini kontrol edebiliyorum suçunu kabul et.hayırrr sen konuda yoktun mrt-06 ve yakamoz asi yazıyordu @OzaN seni sonradan eklemiş gelince sor açıklasın
İftira atma admine ben konuların sonradan düzenlenip düzenlenmediğini kontrol edebiliyorum suçunu kabul et.hayırrr sen konuda yoktun mrt-06 ve yakamoz asi yazıyordu @OzaN seni sonradan eklemiş gelince sor açıklasın
hayırrrİftira atma admine ben konuların sonradan düzenlenip düzenlenmediğini kontrol edebiliyorum suçunu kabul et.
Ay tamam dediğin gibi olsun senle uğraşılmaz.hayırrr
ben yorum yazarken senin adın yoktu ben çıkınca seni etiket yapmıs sanada bildirim gelmiş senin kontrol etmene önlem alması normal
sana çaktırmadan yapmış haliyle adını unuttuğunu belli etmemek için
Ben foruma giremedim bile konuyu açtıktan sonra.hayırrr
ben yorum yazarken senin adın yoktu ben çıkınca seni etiket yapmıs sanada bildirim gelmiş senin kontrol etmene önlem alması normal
sana çaktırmadan yapmış haliyle adını unuttuğunu belli etmemek için
@Bully u etiket yapmışmıydın ayol onun cevabını versene çünkü ben yorum yaparken bully yazmıyordu ozaman başka yönetici düzeltmiş konunuBen foruma giremedim bile konuyu açtıktan sonra.
Kız sen ne laftan anlamaz dik kafalı inatçı bir şeysin öyle Ozan beni konuya etiketlemiş senin gözünden kaçmış işte kabullen artık.@Bully u etiket yapmışmıydın ayol onun cevabını versene çünkü ben yorum yaparken bully yazmıyordu ozaman başka yönetici düzeltmiş konunu
ozan açıklama yapmamış yapana kadar beni suçlayamazsın kör değilimya ayol adın yoktu işteKız sen ne laftan anlamaz dik kafalı inatçı bir şeysin öyle Ozan beni konuya etiketlemiş senin gözünden kaçmış işte kabullen artık.
Başka bir yönetici konuyu düzenlese bana etiket bildirimi gelmezdi diyorum sen illa benim dediğim olacak diyorsun.
Yaptım işte daha ne açıklayayım.ozan açıklama yapmamış yapana kadar beni suçlayamazsın kör değilimya ayol adın yoktu işte
Kısa ömürlü diziler çok uzun süre varlık gösteremiyor galiba. Benim Adım Gültepe'ye desteğim sonsuz, ama yeni dizilerden anca Poyraz Karayel veya Paramparça finale çıkar.Forumda en kapsamlı etkinliklerden,her sene önceden favoriler belirleniyor,Benim Adım Gültepe`nin ismi çok geçiyor,ama ne olur bilinmez.Vadi yine fanlarıyla büyük favorilerden.Bundan başka finalist Karadayi ve sempatik dizi "Poyraz Karayel" de en çok göze batan diziler.
Etkinlikde emeği geçen Atacan,Kaan,Ozan,Yakamoz- Asi ve diğerlerine teşekkürler. Hayırlı olsun şimdiden.
paramparça tarzı aile-dram dizileri böyle oylamalarda pek fazla öne çıkamıyor benim gördüğüm.Ö.B.G.Z. dışında şimdiye kadar başaran da yok gibi.O yüzden işi zorKısa ömürlü diziler çok uzun süre varlık gösteremiyor galiba. Benim Adım Gültepe'ye desteğim sonsuz, ama yeni dizilerden anca Poyraz Karayel veya Paramparça finale çıkar.
Büyük ihtimalle Kurtlar Vadisi Pusu-Poyraz Karayel yarışı olacak finalde.Param paramparça tarzı aile-dram dizileri böyle oylamalarda pek fazla öne çıkamıyor benim gördüğüm.Ö.B.G.Z. dışında şimdiye kadar başaran da yok gibi.O yüzden işi zor