Kurtlar Vadisi 13.Sezon Finali (263.Bölüm) Yorumları

Tilki umarım ölmez yoksa bölüm sonu çok kötü sayacam.

Polat ayrıldı ama ahıskalı orada kalmıştır kesin o adam da bir şey var. Ya da tilkinin başka adamları gelmiştir.
polat ya ateşte yanıcaksın yada suyun altında boğulucaksın dedi suyun altında kaldığı sürece yanmaz polat 1 dakıka sonra gidiyor diğer adamlarda orda beklemicekki cnm 2-3 dakıka sonrada onalr gider
4-5 dkıka nefesini tutsa andrei yeter adamlar gidince çıkıcak okadar ama yanmış şekilde olucak büyük ihtimalle okadarda olsun ayy yaşasında :A:A:A

Bayağı bekledi ya o kadar süre nefesini tutabilir mi birde yanması lazım bunlara rağmen yaşarsa helal olsun. :D
polat 1 dakıka sonra gidiyor cnm diğer adamlarda 2-3 dakıka sonra gider orda belemezki 5 dakıka nefesini tutsa yeter ateş havuzun altında yakamaz onu adamlar çıkıncada çıkar havuzdan ama yanıcak yanı büyük ihitmal yanmıs şekilde olucak ayrıca eski vadide polat 5 dakıka falan nefesini tutuyordu andreide tutar :F:F:F

Bu mekan aynı yer değil mi Polat'ın Elif'i yürüttüğü yerle?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk​
Hic benzemiyor gerci ayni yersede 12 yilda cokca degismistir

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk​
Hic benzemiyor gerci ayni yersede 12 yilda cokca degismistir

polat ya ateşte yanıcaksın yada suyun altında boğulucaksın dedi suyun altında kaldığı sürece yanmaz polat 1 dakıka sonra gidiyor diğer adamlarda orda beklemicekki cnm 2-3 dakıka sonrada onalr gider
4-5 dkıka nefesini tutsa andrei yeter adamlar gidince çıkıcak okadar ama yanmış şekilde olucak büyük ihtimalle okadarda olsun ayy yaşasında :A:A:A
Senaryo itibarı ile olabilir ama gerçekliği sıfır olur. Suyun altın o kadar kalıpta üste yanan ateşin üstünden çıkmak o kadar basit değil ben bunun eğitimini aldım :) üstelik bunun eğitimini almak lazım üstelik yanlış gormediysem tilkinin elleri bağlıydı ve suyu bağlı ellerle savurmasi imkansız ama bu senaristler yapar mı yapar.

Senaryo itibarı ile olabilir ama gerçekliği sıfır olur. Suyun altın o kadar kalıpta üste yanan ateşin üstünden çıkmak o kadar basit değil ben bunun eğitimini aldım :) üstelik bunun eğitimini almak lazım üstelik yanlış gormediysem tilkinin elleri bağlıydı ve suyu bağlı ellerle savurmasi imkansız ama bu senaristler yapar mı yapar.
polat eski vadide şevkonun elinden nasıl kaçtı cnm 5 dakıka falan suda nefesini tuttu andreide tutar ayrıca yanmış olur andrei ozaman kimse andrei nasıl çıktı demez yanmıs olması tepkileri örter

ayrıca imkansızlara gelirsek eğer cnm cahit 2 eli bağlı nabzını durdurdu imkansız olan şey budur :A:A:A

Senaryo itibarı ile olabilir ama gerçekliği sıfır olur. Suyun altın o kadar kalıpta üste yanan ateşin üstünden çıkmak o kadar basit değil ben bunun eğitimini aldım :) üstelik bunun eğitimini almak lazım üstelik yanlış gormediysem tilkinin elleri bağlıydı ve suyu bağlı ellerle savurmasi imkansız ama bu senaristler yapar mı yapar.​
Aga bir dizi icin bu cok fark etmez bunlar fazla detaylar yeter ki senarist istesin ordan o adam kurtulur

Leyla Polat sahneleri çok iyi. ^^

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

polat eski vadide şevkonun elinden nasıl kaçtı cnm 5 dakıka falan suda nefesini tuttu andreide tutar ayrıca yanmış olur andrei ozaman kimse andrei nasıl çıktı demez yanmıs olması tepkileri örter

ayrıca imkansızlara gelirsek eğer cnm cahit 2 eli bağlı nabzını durdurdu imkansız olan şey budur :A:A:A
İmkansız ama zaten son cümlede yazdım bu senaristler yapar mı yapar :)

Dediğin gibi cahit bunları yaparsa bu deve kulak kalır.