Polat Şaşmaz
Favori Üye
Burdayız agavadici agalar bir ses verin da nerlerdesiniz
eee startı verelim biz susunca çenesi düşenler oluyor şu herşeyi ben bilirim diyen tiplere bariz bir şekilde uyuz oluyorum neyse akşama da burdarsın değil mi aga sezonu kapatıyoruz bugünBurdayız aga![]()
Yeni telefon aldık da oradaydık [emoji41]vadici agalar bir ses verin da nerlerdesiniz
hayırlı olsun aga güle güle kullanYeni telefon aldık da oradaydık [emoji41]
Aksam bölüm iyiyse 20 sayfa garanti
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah sağolasın eve gidince yazcam 1.000.000 dediler yanında tablet hediye@china_shangai abi nerlerdesin gelde kritik yapalım biraz zaten ramazana da şurda 1 hafta kaldı 🙂
hayırlı olsun aga güle güle kullan
ne eğlencesi bu aga@-KADİR- @china_shangai abi sizde geisenize sahur eglencesine
Haxball varya teravihten sahura kadar eğleniyoruz siz burda vadi degerlendirmesine eğlencesi bu aga
onu mu diyon yok aga ben oynamayıda bilmiyorum zatenHaxball varya teravihten sahura kadar eğleniyoruz siz burda vadi degerlendirmesi
@Maskeli Fedai de bilmiyodu öğrettim ona size de öğreteyim gelinonu mu diyon yok aga ben oynamayıda bilmiyorum zaten
benim şartlar size uymaz ben siz kadar oturamam aga tabi sen bir ara öğret bilmekde fayda var 😀@Maskeli Fedai de bilmiyodu öğrettim ona size de öğreteyim gelin
hayırlı olsun bitanem güle güle kullan😉Yeni telefonuyla MerhabaArtık daha çok aktifim
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler ablahayırlı olsun bitanem güle güle kullan😉
paşam ben anlamam markadan yaTeşekkürler abla
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi