Polat Şaşmaz
Favori Üye
başkan aynen dediğin gibi vadide transfer nasıl olur bilmiyorum ama fb de yaz sezonu epey sıcak geçecek o belli olduEvet dedikodu sezonu açıldı))) kimler diziye transfer edilecek kimler gidecek 😉) senarist yönetmen Değişikliği olacak mı 😉)))) kanalın akıbeti kesin belli mi 😉)) bana kalırsa çok Kapsamlı revizyon lazîm 😉)) bakalım neler değişecek 😉)) evet sezonu açıyorum @-KADİR- ramazanda geliyor bol bol beyin fırtanası yaparız artık 😉)) tabi diğer arkadaşları da bekleriz Allah Ömür verdiği sürece bu 3 ay içinde biz buradayız herkesi bekleriz 😉)) vadi sezonu kapattı diye bizde bu konuya kepenk indirecek halimiz yok 😉))) Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
![]()
bu saatten sonra verilen aranın dönüşü olmaz ara verdimi o zaman kurtlar vadisi bitmiş demektirBence duzelmemiz icin konsept degisikligi sart artik bir sure ara versinler senaryoyu hazirlasinlar. Karsimiza oyle ciksinlar
--Tapatalk--
Yaz geldi abi haliyle benim 15 gün banlanma sürem de geldiEvet dedikodu sezonu açıldı))) kimler diziye transfer edilecek kimler gidecek 😉) senarist yönetmen Değişikliği olacak mı 😉)))) kanalın akıbeti kesin belli mi 😉)) bana kalırsa çok Kapsamlı revizyon lazîm 😉)) bakalım neler değişecek 😉)) evet sezonu açıyorum @-KADİR- ramazanda geliyor bol bol beyin fırtanası yaparız artık 😉)) tabi diğer arkadaşları da bekleriz Allah Ömür verdiği sürece bu 3 ay içinde biz buradayız herkesi bekleriz 😉)) vadi sezonu kapattı diye bizde bu konuya kepenk indirecek halimiz yok 😉))) Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
![]()