Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

Ablası takasa cevap vereceksen onun mesajını alıntıla benimkini niye alıntılıyorsun? Sonrada kalkıp tirip atıyorsun.
aga tamam ya konuyu kapatalım haftaya tilkiden hamleler bekliyorum bunun dışında kesinlikle tapınakçılarla ilgili bişeyler bekliyorum sezon finali gizemli tapınakçılarla ilgili bi olayla bitecek gibime geliyor

diğer diziler beni hiç ilgilndirmiyor cnm zaten vadi dışı izlediğim 2-3 dizi oluyor onlarda aksiyon tarzı yanı ergence diziler hayatta izlemem mecezir falan yanı vadi izleyen birisinin o tarz diziler izlemesi fiyasko🙂
beni sadece vadide olanlar bitenler ilgilendiriyor diğer diziler ne halt yiyorsa yesinler 🙂🙂🙂
Ben o kadarını da izlemiyorum. Vadi bile mükemmel değilken ben kalkıp başka dizi izleyemem yani. :D

Ben o kadarını da izlemiyorum. Vadi bile mükemmel değilken ben kalkıp başka dizi izleyemem yani. :D
mükemmel kalmak isteyen pusu yazısını oraya koymayacaktı cnm çünkü bu ülkede kemal sunal filmlerinden sonra unutulmayacak mükkemmel olan 2. şey eski kurtlar vadisidir kurtlar vadisi dısında hiçbir dizi mükemmel değildir kurtlar vadisi pusu diziside buna dahil 🙂
ayy zaten dönüp dolaşıp tekrar kurtlar vadisinin eski bölümlerini oyüzden izliyoruz ben pusunun yeni bölümünü izlerken benim canım eski kurtlar vadisini izlemek çekiyor 100.kez belkide tekrar başladım 14.bölümde falanım yine :F:F:F

hala boş boş boş yorumlar kurtlar vadisi bir bütündür eski vadi pusu terör hepsi bir bütündür ayrım yapanda vadici olamaz

pusuda ne efsaneler çıktı be el insaf el insaf el insaf insaf
hep söyledim pusunun ilk 100 bölümü eski vadi seviyesindedir ve mükemmel değil mükemmel ötesinin ötesidir

mükemmel kalmak isteyen pusu yazısını oraya koymayacaktı cnm çünkü bu ülkede kemal sunal filmlerinden sonra unutulmayacak mükkemmel olan 2. şey eski kurtlar vadisidir kurtlar vadisi dısında hiçbir dizi mükemmel değildir kurtlar vadisi pusu diziside buna dahil 🙂
ayy zaten dönüp dolaşıp tekrar kurtlar vadisinin eski bölümlerini oyüzden izliyoruz ben pusunun yeni bölümünü izlerken benim canım eski kurtlar vadisini izlemek çekiyor 100.kez belkide tekrar başladım 14.bölümde falanım yine :F:F:F
sana katılmıyorum çiğdem kusura bakma
pusuda çok güzel bölümler izledik bence yanlış düşünüyorsun

Katılmıyorum.

Kemal Sunal hiç mükemmel değil. O yüzden güzel zaten. O zaman başka, bu zaman başka tabii.

Kurtlar Vadisi kadar Pusu da mükemmeldir. Ben şimdiden bahsediyorum. Pusu benim için eskisiyle denktir.

Ben Pusu'yu izlerken de büyük zevk alıyorum. illa eski Vadi olmasına gerek yok. İki dizinin konsepti farklı, atmosferi farklı. İlkinin ya da ikincisinin daha çok hoşuna gitmesi normaldir. Benim için ikisi de harika. ^^

sana katılmıyorum çiğdem kusura bakma
pusuda çok güzel bölümler izledik bence yanlış düşünüyorsun
bu yorumu sadece eski vadiyi canlı izlemeyen birisi yapar cnm ozaman sen eski vadiyi canlı izlemedin netten izledind erim ben sana çünkü
kemal sunal filmleriyle eş değerdir eski vadi ben kemal sunal filmelriyle eş değer gördüğüm birşeyin yanına başka şey koyamam yeni nesil eski vadiyi havasını solumayanlardan olusuyor pusuyu canlı izleyenlerden ama sen eskiv adiyi izledim diyen birisin ozaman kemal sunal filmlerinin yanına koyucaksın o ikisini ayırıcaksın kenara ve yanlarına birşey koymuayacaksın 🙂🙂🙂

aga dur yav nereye :D

aga sana demiştim çiğdemle konuşanla konuşmam diye galiba kimse takmamış seni hemen engelliyorum
Ben en son bu tip durumlarda küstüğümde daha okula başlamamıştım hatırladığım kadarıyla.
(O zamanları hatırlamakta zorlanır insan doğal olarak, o kadar eski yani!)

bu yorumu sadece eski vadiyi canlı izlemeyen birisi yapar cnm ozaman sen eski vadiyi canlı izlemedin netten izledind erim ben sana çünkü
kemal sunal filmleriyle eş değerdir eski vadi ben kemal sunal filmelriyle eş değer gördüğüm birşeyin yanına başka şey koyamam yeni nesil eski vadiyi havasını solumayanlardan olusuyor pusuyu canlı izleyenlerden ama sen eskiv adiyi izledim diyen birisin ozaman kemal sunal filmlerinin yanına koyucaksın o ikisini ayırıcaksın kenara ve yanlarına birşey koymuayacaksın 🙂🙂🙂
ben 12 yıldır vadi izleyecisiyim canım eski vadiyide izledim netten değil tv den şimdi tekrar nettren izliyorum
pusuyuda izledim bilmeden yorum yapma bence pusudada
güzel bölümler oldu beğenmeyebilirsin ama güzel bölümler oldu
hakkını yiyemem kusura bakma🙂

Katılmıyorum.

Kemal Sunal hiç mükemmel değil. O yüzden güzel zaten. O zaman başka, bu zaman başka tabii.

Kurtlar Vadisi kadar Pusu da mükemmeldir. Ben şimdiden bahsediyorum. Pusu benim için eskisiyle denktir.

Ben Pusu'yu izlerken de büyük zevk alıyorum. illa eski Vadi olmasına gerek yok. İki dizinin konsepti farklı, atmosferi farklı. İlkinin ya da ikincisinin daha çok hoşuna gitmesi normaldir. Benim için ikisi de harika. ^^
pusunun kalitesi tartışılmaz ama eski vadinin yanına birşey ben koymam kemal sunal filmleri dısında eski vadinin yanına ben pusuda dahil birşey koymam cnm sen koyarsın ben koymam herkesin düşüncesi farklı 🙂🙂🙂

Ben en son bu tip durumlarda küstüğümde daha okula başlamamıştım hatırladığım kadarıyla.
(O zamanları hatırlamakta zorlanır insan doğal olarak, o kadar eski yani!)
engellimde gereksiz mesajlardan arınayım unutmuştum iyi ki alıntı yaptın :D

ben 12 yıldır vadi izleyecisiyim canım eski vadiyide izledim netten değil tv den şimdi tekrar nettren izliyorum
pusuyuda izledim bilmeden yorum yapma bence pusudada
güzel bölümler oldu beğenmeyebilirsin ama güzel bölümler oldu
hakkını yiyemem kusura bakma🙂
ben pusuya kötü demiyorum eski vadinin yanına birşey koymam diyorum asla hiçbir şeyi kıyaslamam ben eski vadiyle 🙂🙂🙂

Katılmıyorum.

bu yorum üzerine vazgeçtim engellemekten aferin lan aga ne güzel yazdın öyle resmen kapak :d

Kurtlar Vadisi bu ülkenin değil dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yapıtıdır yanına hiçbişey koymuyorum ben NET

ben pusuya kötü demiyorum eski vadinin yanına birşey koymam diyorum asla hiçbir şeyi kıyaslamam ben eski vadiyle 🙂🙂🙂
bende kıyaslamıyorum ama güzel bölümler izledik bunuda
söylemeden edemicem yani ali mematin öldüğü bölümü
kimse unutamaz o bölümde benim abim bile ağladı ya