Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

aga siyaseti karıştırma konuya öyle tabi ama vadide propaganda falan yapılmadı bunu söylim başbakan arada bir çıkar zaten düğüne gelmesi de son derece normal
başbakan gösterildiyse anasayadan konuşulduysa bunun
adı propagandadır takas yapma allah aşkına

Üstüne alındıysan zoruna gitmiş demek ki.
ben düşüncemi söylüyorum buda zoruma gittiği anlamına gelmiyor
üstüme alınmadım ayrıca

başbakan gösterildiyse anasayadan konuşulduysa bunun
adı propagandadır takas yapma allah aşkına

ben düşüncemi söylüyorum buda zoruma gittiği anlamına gelmiyor
üstüme alınmadım ayrıca
Üstüne alınmadıysan zaten ( seni etiketemedim mesajıma ) benim mesajımı etiketleyip cevap vermeyeceksin.

@Maskeli Fedai aga aynen o kadar p*oktan dizi var piyasada açık açık propaganda yapıyor anayasayı da propaganda görenler var. Neyse vadi konusunu bu görüşlerle uzatmayalım.

okadarını bilemem cnm ben en azından 200 tl vermiyorum :F
biraz dikkat etseler keşke ufak detaylar göze batmaz sanıyorlar ama tam aksine ufak detaylar hep göze batıyor 🙂🙂🙂
benim gözüme batmadı ya dikkatli baktım ne kadar verecek diye ama
batmadı benim gözüme:F

okadarını bilemem cnm ben en azından 200 tl vermiyorum :F
biraz dikkat etseler keşke ufak detaylar göze batmaz sanıyorlar ama tam aksine ufak detaylar hep göze batıyor 🙂🙂🙂
Diziyi güzelleştiren de, batıran da ufak detaylardır zaten. Genele bakarsan bütün bölümler, bütün diziler muhteşem zaten. ^^

Üstüne alınmadıysan zaten ( seni etiketemedim mesajıma ) benim mesajımı etiketleyip cevap vermeyeceksin.

@Maskeli Fedai aga aynen o kadar p*oktan dizi var piyasada açık açık propaganda yapıyor anayasayı da propaganda görenler var. Neyse vadi konusunu bu görüşlerle uzatmayalım.
ben sana cevap vermedim zaten düşüncemi söyledim üstüne alınan
sensin bence ben daha fazla bu konuda yorum yapmıyorum

arkadaşlar martin olayı yemmiş başka sayfalarda bilgiyi çaldıkları için bu yola başvurmuşlar.
OPERASYON TAMAM
Biz yemimizi attık,Kral vadiciler sayfası dahil görmüş olduğunuz 3 sayfa yemleri yedi..Artık dersinizi almışsınızdır..Paylaşım çalmanın ne demek olduğunu anlamışsınızdır.Haa bu arada bu attigimiz yemi sadece bu 3 sayfa yemedi,19 sayfa daha var ama onlar dizi bittikten hemen sonra kaldırmışlar

benlik bi durum yok yani :D
11403398_1768255990067479_2409108399610222811_n.jpg

siyasete girmeyin arkadaşlar gözünüzü sevim vadiyi ko-nu-şa-lım

Diziyi güzelleştiren de, batıran da ufak detaylardır zaten. Genele bakarsan bütün bölümler, bütün diziler muhteşem zaten. ^^
diğer diziler beni hiç ilgilndirmiyor cnm zaten vadi dışı izlediğim 2-3 dizi oluyor onlarda aksiyon tarzı yanı ergence diziler hayatta izlemem mecezir falan yanı vadi izleyen birisinin o tarz diziler izlemesi fiyasko🙂
beni sadece vadide olanlar bitenler ilgilendiriyor diğer diziler ne halt yiyorsa yesinler 🙂🙂🙂

arkadaşlar martin olayı yemmiş başka sayfalarda bilgiyi çaldıkları için bu yola başvurmuşlar.
OPERASYON TAMAM
Biz yemimizi attık,Kral vadiciler sayfası dahil görmüş olduğunuz 3 sayfa yemleri yedi..Artık dersinizi almışsınızdır..Paylaşım çalmanın ne demek olduğunu anlamışsınızdır.Haa bu arada bu attigimiz yemi sadece bu 3 sayfa yemedi,19 sayfa daha var ama onlar dizi bittikten hemen sonra kaldırmışlar

benlik bi durum yok yani :D
11403398_1768255990067479_2409108399610222811_n.jpg
aynen aga bütün sayfalarda gördüm nerdeyse hepsi oyuna geldi desene :D