Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

İki maçlı sistem olarak düşünürsek ilk mac 1-1 üstünlükle sonuçlandı .Rövanş maçı acaip çekişmeli olacak :D haftaya çok efsane bir sezon finali geliyor

Eve daha simdi geldim cok uzun zaman sonra ne zaman oldugunuda hatirlamiyorum vadiyi izleyemedim

ben bölümü beğendim yavaştı ama sıkılmadım güzel bir düğün oldu
martin ölüm şekli nbence güzel oldu

Şimdi propaganda olsun olmayacak diye hiçbir kaide yok. Üstelik piyasada o kadar saçma sapan dizilerin yaptığı propagandaya seç çıkarmayıp haklı olan ve darbe anayasasını değiştirmek için yapılan propaganda mı zorunuza gidiyor. Bu kadar da olmaz.

Yav aga anlamadım ben Ak Partiliyim sonuna kadar propagandasını yapacak hakli da zaten :Z @takas Necati abi ayarı fena verdi.Tek lider var Recep Tayyip Erdoğan
aga siyaseti karıştırma konuya öyle tabi ama vadide propaganda falan yapılmadı bunu söylim başbakan arada bir çıkar zaten düğüne gelmesi de son derece normal

Şimdi propaganda olsun olmayacak diye hiçbir kaide yok. Üstelik piyasada o kadar saçma sapan dizilerin yaptığı propagandaya seç çıkarmayıp haklı olan ve darbe anayasasını değiştirmek için yapılan propaganda mı zorunuza gidiyor. Bu kadar da olmaz.
kim dedi zorumuza gitti diye ayrıca niye zorumuza gitsin anlamadım yani