legolas9900
Favori Üye
Polat yeni anayasa istiyoruz dedi aga araya sıkıştırmışlar onu söyledim yadırgamadım zaten söylenebilir.aga ne alakası var ya başbakan arada bir gözüküyor zaten ne yaptı ki proraganda olsun
İnşallah aga haftaya acayip coşturalım konuyu sezon finali sonuçtaInsallah sezon finali bölümüne konudayim aga @takas
bişey olmaz o kadardan farketmedim bile onu söylediğini propagandanın kralını da yapar istese ama yapmıyor ustaPolat yeni anayasa istiyoruz dedi aga araya sıkıştırmışlar onu söyledim yadırgamadım zaten söylenebilir.
yapılmadımı gayet açık bir şekildebişey olmaz o kadardan farketmedim bile onu söylediğini propagandanın kralını da yapar istese ama yapmıyor usta
öncelikle bölümü izlemediğimi belirtim onun dışında martinmiymiş o demek bizim adamlarda bazen sallıyo @polatşaşmaz 15 dkka daha uzundu işte ne istiyonve bir ters köşe daha @34rcp44 aga vadi seni bile ters köşe yaptı şuan ustanın dövdüğü adam martin çıktı
başbakan geldi yeni anayasadan bahsedildi sence bu propaganda değilmi@Maskeli Fedai @vadikızı propaganda falan yok gerekirse dediğim gibi kralını o aydın doğanın kanalında yaparlar
aga siyaseti karıştırma konuya öyle tabi ama vadide propaganda falan yapılmadı bunu söylim başbakan arada bir çıkar zaten düğüne gelmesi de son derece normalYav aga anlamadım ben Ak Partiliyim sonuna kadar propagandasını yapacak hakli da zaten @takas Necati abi ayarı fena verdi.Tek lider var Recep Tayyip Erdoğan
kim dedi zorumuza gitti diye ayrıca niye zorumuza gitsin anlamadım yaniŞimdi propaganda olsun olmayacak diye hiçbir kaide yok. Üstelik piyasada o kadar saçma sapan dizilerin yaptığı propagandaya seç çıkarmayıp haklı olan ve darbe anayasasını değiştirmek için yapılan propaganda mı zorunuza gidiyor. Bu kadar da olmaz.
abla şimdi konuda bana akp propagandası yaptırma lütfen vadiye geçelim pazar günü zaten görecezbaşbakan geldi yeni anayasadan bahsedildi sence bu propaganda değilmi
takascım
Üstüne alındıysan zoruna gitmiş demek ki.kim dedi zorumuza gitti diye ayrıca niye zorumuza gitsin anlamadım yani
ayoll adam 4 milyarlık makineye 200 tl veriyor birde hava attığını sanıyor hahahahaO para o makinenin anca lensine yeter Timur.