MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Çok sevdiğim bir şarkı zaten. :X Abayı yakma konusunda da Gülben kadar iddialıyım. :F O yüzden ilk haftadan iyi bir başlangıç yapalım dedim. :)
Gülben'i severim özellikle Uçacaksın albümünün yeri ayrıdır bende. Albümü arabada ailecek dinlerdik. :D 11 yıl geçmiş aradan vay be. ss

çok havalı bir giriş tatlım severim bu şarkısını 😉😉😉

burcu güneşin uzak değilim selvi boylum şarkısını severmisin bizde ilk haftaya öyle giriş yapıyoruz bakalım :A:A:A

Cem Baba'nın her şarkısının ayrı bir duygusu ayrı bir hikayesi vardır.Bende seçerken zorlanmadım değil.Ama yeri bende ayrı olan bir şarkı seçtim.

"Doğarken ağladı insan,bu son olsun bu son..."

@Cengo @Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT
Şarkını özelden bildirmeyi unutma.(recap süresini de unutma :D )

çok havalı bir giriş tatlım severim bu şarkısını 😉😉😉

burcu güneşin uzak değilim selvi boylum şarkısını severmisin bizde ilk haftaya öyle giriş yapıyoruz bakalım :A:A:A
Kızlar olarak iddialı başladık zaten bu hafta. @vadikızı :X 3'ümüzün şarkısıda ilk hafta listeye iyi puanlarla girecek İnş. 🙄