duymadığına inanamıyorum ya süper sesi vardır yaben bu kadını daha öcneden hiç duymamıştım yaaa inş şarkılarını severim
duymadığına inanamıyorum ya süper sesi vardır yaben bu kadını daha öcneden hiç duymamıştım yaaa inş şarkılarını severim
@xemrexxx söylüyordu funda ararımı alsam diye bende o kim ayol dedim hatta dalga bile geçtim aa gitmişsin sen almıssınduymadığına inanamıyorum ya süper sesi vardır ya
bak ya birde dalga geçmiş dinlede seversin sesini şarkıları güzel@xemrexxx söylüyordu funda ararımı alsam diye bende o kim ayol dedim hatta dalga bile geçtim aa gitmişsin sen almıssın
Oldukça iddialı bir başlangıç yapmışsın.Ve benim şarkım Gülben Ergen'den "Abayı Yaktım"
@Cengo @Nisa @Tzira @mrt-06 @Bully @sokak sanati @adımutlulukk @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @BuraK @Billy Kane @denizz19 @BesaleT @Maskeli Fedai @berkann @ozgur2113 @cookies @sürgünüm @S.G.A.T @batuhankaralar @Ahmad @HachiKo @OzaN @Aserat
Çok sevdiğim bir şarkı zaten. Abayı yakma konusunda da Gülben kadar iddialıyım. O yüzden ilk haftadan iyi bir başlangıç yapalım dedim.Oldukça iddialı bir başlangıç yapmışsın.
bende çok seviyorum şarkıyı gerçekten iddialı şarkı seçmişsin cnmÇok sevdiğim bir şarkı zaten. Abayı yakma konusunda da Gülben kadar iddialıyım. O yüzden ilk haftadan iyi bir başlangıç yapalım dedim.
Recap süresini bana yollamayı unutmaVe benim şarkım Gülben Ergen'den "Abayı Yaktım"
@Cengo @Nisa @Tzira @mrt-06 @Bully @sokak sanati @adımutlulukk @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @BuraK @Billy Kane @denizz19 @BesaleT @Maskeli Fedai @berkann @ozgur2113 @cookies @sürgünüm @S.G.A.T @batuhankaralar @Ahmad @HachiKo @OzaN @Aserat
@sokak sanati nin imaa ettiği o toy şarkıcı kim acaba @BullyTahmin ettiğimden daha kolay geçecek 3. sezon. Biz rekorlarla başlıyoruz Türk şarkıcı seçenler toy dönemlerinde söylenmiş ilk şarkılarını paylaşıyorlar.
Gülben'i severim özellikle Uçacaksın albümünün yeri ayrıdır bende. Albümü arabada ailecek dinlerdik. 11 yıl geçmiş aradan vay be. ssÇok sevdiğim bir şarkı zaten. Abayı yakma konusunda da Gülben kadar iddialıyım. O yüzden ilk haftadan iyi bir başlangıç yapalım dedim.
bence yanlış yapmış güzelim şarkıyı harcamışsınGeçen sezon Sezen Aksu'da yaptığım gibi Ajda Pekkan'la da iddialı bir açılış yapmak istiyorum. İlk şarkım "Yakar Geçerim".
@xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Tzira @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @vadikızı @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk @Nisa @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad
Serdar ilk çıkışını 1994 yılında Karabiberim'le yaptı Kabahat şarkısı 2002 yılına ait boş boş konuşmasın bazıları.@sokak sanati nin imaa ettiği o toy şarkıcı kim acaba @Bully
çok havalı bir giriş tatlım severim bu şarkısını 😉😉😉Ve benim şarkım Gülben Ergen'den "Abayı Yaktım"
Şarkını özelden bildirmeyi unutma.(recap süresini de unutma )Cem Baba'nın her şarkısının ayrı bir duygusu ayrı bir hikayesi vardır.Bende seçerken zorlanmadım değil.Ama yeri bende ayrı olan bir şarkı seçtim.
"Doğarken ağladı insan,bu son olsun bu son..."
@Cengo @Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @batuhankaralar @mrt-06 @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT
bence yanlış yapmış güzelim şarkıyı harcamışsın
Kızlar olarak iddialı başladık zaten bu hafta. @vadikızı 3'ümüzün şarkısıda ilk hafta listeye iyi puanlarla girecek İnş. 🙄çok havalı bir giriş tatlım severim bu şarkısını 😉😉😉
burcu güneşin uzak değilim selvi boylum şarkısını severmisin bizde ilk haftaya öyle giriş yapıyoruz bakalım
Benimkini nasıl buldun Çiko?çok havalı bir giriş tatlım severim bu şarkısını 😉😉😉
burcu güneşin uzak değilim selvi boylum şarkısını severmisin bizde ilk haftaya öyle giriş yapıyoruz bakalım
cnm henüz koyulan parçaları dinlemedim gülbenin o ğarçasını ezbere bliyordum seninkinide dinleyip yorum yaparım 🙂🙂🙂Benimkini nasıl buldun Çiko?