anneanneciğim şöyle 10 bölüm akıl hastanesinde yatsın 2.sezon başı daha sonra çıksın oradan devam etsin 10 bölümde diğer hikayeleri işlerler20. Bölüm Fragmanı:
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/20?id=f93dedf6-0abe-4a39-8803-cf0493158faa
Asiye, Semra'nın boğazına yapışıyor sonunda.
Ciddi anlamda Semra'nın çıkmasını çok isterim, çünkü dizinin yönünü çok değiştirdi. O olmasa dizi reytinglerde de yükselebilir, potansiyeli çok daha fazla.
@xemrexxx, @vadikızı, @MelankoliK, @denizz19, @dosimosi, @cookies
Diziyi anaanne götürüyor ama.Dizinin ana konusu @beyazsoy un dediği gibi sıkıntılı ve dar konu ama anaanne diziyi bambaska yerlere taşıyıp diziyi guzellestiriyor20. Bölüm Fragmanı:
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/20?id=f93dedf6-0abe-4a39-8803-cf0493158faa
Ciddi anlamda Semra'nın çıkmasını çok isterim, çünkü dizinin yönünü çok değiştirdi. O olmasa dizi reytinglerde de yükselebilir, potansiyeli çok daha fazla.
aynen dizinin ana konusu anneanne oldu. pardon yaşlanmış Hürrem oldu)))Diziyi anaanne götürüyor ama.Dizinin ana konusu @beyazsoy un dediği gibi sıkıntılı ve dar konu ama anaanne diziyi bambaska yerlere taşıyıp diziyi guzellestiriyor
14. Bolumdeyim böyle seri izlememde (bana gore seri ) anaannenin etkisi çok büyük[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Çok tarz kadın lo ben bu konuyu seviyorum hurremide severdim zatenaynen dizinin ana konusu anneanne oldu. pardon yaşlanmış Hürrem oldu)))
20. Bölüm Fragmanı:
@xemrexxx senin fikrin biraz mantıklı sankianneanneciğim şöyle 10 bölüm akıl hastanesinde yatsın 2.sezon başı daha sonra çıksın oradan devam etsin 10 bölümde diğer hikayeleri işlerler
valla asiye yapmış anneannenin boğazına bakalım neler olacak20. Bölüm Fragmanı:
Anneanne bir türlü işin içinden sıyrılırvalla asiye yapmış anneannenin boğazına bakalım neler olacak
haleciğim anneannemi bilgilendirdi Allah tan kadının kalbine inmedi16.bölümdeydi galiba eve kamera takdırdıklarında Pervin kaynanasının eteğini kaldırıp:
Pervin: "Kız kaynana bütün Türkiye senin **çını başını gördü" demesi komediydi
Nedir bu Özlem Yılmaz'ın çektikleri
kızın bir yüzü gülmeyecek mi yine Unutulmaz daki gibi ağlamaya başladı.
Assiye 17.bölümde üzdü bizi . Öyle herkesle vedalaşmalar falan
hele Mine ile vedalaşırken nasıl yutkundu şu sahnede ;
Ekli dosyayı görüntüle 44928Dayanamadım 4 bölümü de hemen izledim
Ama Assiyem ileriki bölümlerde yine güçlü olmayı başarabildi.
Anneanneyi parmağında oynatıyor.
Assiye : "Hadi birazda sen düşün"Ekli dosyayı görüntüle 44929
@Aserat Anneanneyi bu kadar gıcıklaştırabileceklerini düşünmemiştim
Ama nasıl morardı Assiye teslim olmaya gidiyorum deyince ;
Ekli dosyayı görüntüle 44930
Anneanne ye gıcık da olamıyorum ama Assiye yi nasıl da çaresiz bıraktıhaleciğim anneannemi bilgilendirdi Allah tan kadının kalbine inmedi
20.bölüm var cuma günü 22de sezon finali az kaldıAnneanne ye gıcık da olamıyorum ama Assiye yi nasıl da çaresiz bıraktı
Hale cadısı işin içine etti
Assiyem ne güzel uyanmıştı,çok heyecanlı gidiyor bu heyecanlı bölümler de sezon finali yapsalar yeridir insanlar merakla diğer sezonu beklerler
Asiye en iyisi yine ağacına saldırı düzenlesin.Sonra Hale yine zırıl zırıl ağlasın20.bölüm var cuma günü 22de sezon finali az kaldı
anneanneciğim naptı kialtı üstü;İnsanlar Semra Anneanne den bıkmışlar.İzleyici yorumlarından biri;"çaki semra kendini öldürse de bi kafamız rahatlasa..komplolarına yetişemiyorum."
Neyse, ölünce gideceği yer belli sonuçta.anneanneciğim naptı kialtı üstü;
sedayı öldürttü
berkanıtı öldürdü
bülentin ölümüne sebep oldu
zeynep i vuruyordu asiye diye
asiyeyi merdivenden i,itti
salimi zehirli pastayla zehirledi
asiyeyi ve ayşeyi kaçırttı
daha yapacakları var kadının @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @Aserat @gizem ak
cennetle cehennemin ortasındaki yere gidecek deliler oraya gidiyordu galibaNeyse, ölünce gideceği yer belli sonuçta.
Bu arada şimdiden söyleyeyim, En Favori Dizi'de desteğinizi verin mutlaka.