Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bu arada yazmadan edemicem fragmanda fehminin repliği ne kötüydü ya
sanırım düğünde bir cinayet işlenecek diyor koskoca barona bu replik
yazılırmı ya

polat leyla düğünü derken miroğlunu hatırlamakta fayda var

Deli Yürek - Düğün Baskını

biz daha öncede söylemiştik yalan haber diye bizim kaynak haberlerin uydurma olduğunu söyledi ayrıca;
Kenan Çoban'dan Kurtlar Vadisi Pusu iddiasına jet yanıt
Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi dizilerinin ana karakterlerinden biri olan Abdülhey'i oynayan Kenan Çoban, uzun yıllardır rol aldığı diziye tekrar döndüğü hakkında çıkan haberleri yalanladı.
Geçtiğimiz yıllarda dizinin monotonluğundan sıkılıp, diziden ayrılma kararı alan Çoban, çıkan haberler hakkında; “Kurtlar Vadisi’ne katıldığım haberi doğru değildir. Böylesi bir şey söz konusu değildir. Saygılarımla” açıklamasında bulundu.

biz daha öncede söylemiştik yalan haber diye bizim kaynak haberlerin uydurma olduğunu söyledi ayrıca;
Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi dizilerinin ana karakterlerinden biri olan Abdülhey'i oynayan Kenan Çoban, uzun yıllardır rol aldığı diziye tekrar döndüğü hakkında çıkan haberleri yalanladı.
Geçtiğimiz yıllarda dizinin monotonluğundan sıkılıp, diziden ayrılma kararı alan Çoban, çıkan haberler hakkında; “Kurtlar Vadisi’ne katıldığım haberi doğru değildir. Böylesi bir şey söz konusu değildir. Saygılarımla” açıklamasında bulundu.​
Çok şükür

Bahçeli nasıl böyle hakaret edebiliyor.Kaybedeceklerini anladılar herhalde

Bahçeli, "Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiştir. Güya ben demişim ki, HDP Meclis'e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir. 29 Mayıs günü Erzincan'da, Erdoğan'dan bunu ispatlamasını istemiştim. İspatlamayanın namert, alçak ve şerefsiz olduğunu hiç çekinmeden haykırmıştım. Fakat Erdoğan bana mısın demiyor. Sanki duvara konuşuyorum. Pişkince, hayasızca asılsız ve ahlaksız iddiasını sürdürüyor. Bak Sayın Erdoğan, MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP'nin Meclis'e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde, yer ve zamanını göstererek açıklayamıyorsan, tekrar ifade ediyorum, alçaksın, şerefsizsin. Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın?" dedi.

ve bizim kaynakta son noktayı koyar gerçi daha öncede koymuştu ya olsun fazlası göz çıkarmaz. :D
Biliyorum.. Acunn.com bile ''Abdülhey geri Gelecek'' diye açıklama yaptı ama maalesef bu ve bunun gibi haberler gerçeği yansıtmamaktadır.! Abdülhey geri dönmeyecek !! :F

Bahçeli nasıl böyle hakaret edebiliyor.Kaybedeceklerini anladılar herhalde

Bahçeli, "Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiştir. Güya ben demişim ki, HDP Meclis'e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir. 29 Mayıs günü Erzincan'da, Erdoğan'dan bunu ispatlamasını istemiştim. İspatlamayanın namert, alçak ve şerefsiz olduğunu hiç çekinmeden haykırmıştım. Fakat Erdoğan bana mısın demiyor. Sanki duvara konuşuyorum. Pişkince, hayasızca asılsız ve ahlaksız iddiasını sürdürüyor. Bak Sayın Erdoğan, MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP'nin Meclis'e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde, yer ve zamanını göstererek açıklayamıyorsan, tekrar ifade ediyorum, alçaksın, şerefsizsin. Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın?" dedi.
hakaret yok bence ispatlamasını söylemiş sert bir dille sayın cumhurbaşkanımız
açıklama yapmamış ona tepkisini dile getirmiş

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr