Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abdülhey kesinlikle diziye dönecektir :) daha öncede belirttim yinede belirtmek istiyorum abdülhey yüzü yaralı olarak diziye girecek ve ortaya neden çıkmamasının cevabı bu olacak :) ayrıca abdülhey diziye girsin ben geçmişe sünger çeker her şeyi unuturum sonuçta o da bizim gibi insan o da şaşar.

adam 40 yaşını geçmiş ama akıl yaşı 5 çektiği videolardan ben utandım be neyin kafasını yaşıyor gerçekten ne tuhaf insanlar var

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

ustaya bu saç şekli yakışmış

ne halt yerse yesin aga ilgilendimiyor beni zaten bu piyasada Necati abi dışında kimse sağlam ayakkabı değil tek kral Necati Şaşmaz gerisi fasa fiso
Aynen öyle zamanında Kenan İmirzalıoğlu da edepliydi adamı bozdular bu sektörde bir Necati Şaşmaz bozulmadı Allah yardımcısı olsun

---Tapatalk---

Arkadaşlar sizce ben ne yapayım ? Adamın kendi sayfasıyla ilgilendiği yok ben olmasam sayfayla ilgilelenen olmayacak. Artik benimde canım sıkıldı tek başına insan götüremiyor. Siz olsaydınız bırakır miydiniz devam mi ederdiniz ? Bir akil verin bana

@34rcp44 @vadikızı @takas @-KADİR- @papuleoo @sürgünüm @abay-06 @Maskeli Fedai @Master.1000
Ve china_shangai abi

---Tapatalk---
bırak gitsin aga kendine yeni bi sayfa aç yönet daha iyi olur

TÜYO: 34RCP44
-Düğünde,eskiden vadide oynayan ve uzun zamandır görmediğiniz birini göreceksiniz..!😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr