Çok iyi mücadele ediyor ona sözmüz yok zaten.Merve tek başına 4 oyun kazandı. Hiçbirini kaybetmedi yine.
Karakteri bizi ilgilendirmez ben yarışmadaki mücadelesine bakarım arkadaş.![]()
olay nedir bilgim yokda 😀Ver Fırına'dan keşke Burcu Esmersoy'da gelseydi hala aklım paşlaştığın fotorafta.![]()
@Maskeli Fedai'ye etiket yollamayı unutmuşum. Melun görmedin mi mesajımı.olay nedir bilgim yokda 😀
bak aga yine çözemedim benden alıntı yapıp maskeli yi etiketlemişsin yoksa olay maskelide mi bitiyor 😀@Maskeli Fedai'ye etiket yollamayı unutmuşum. Melun görmedin mi mesajımı.)
Aynen, Maskeli çok özel fotoğraflarını paylaştı benimle ama kimseye göstermem.bak aga yine çözemedim benden alıntı yapıp maskeli yi etiketlemişsin yoksa olay maskelide mi bitiyor 😀
tamam aga en azından olayı anladım 🙂Aynen, Maskeli çok özel fotoğraflarını paylaştı benimle ama kimseye göstermem.![]()
aga seninle ilgili yeni bilgiler elde ettim bu yönlerini hiç bilmiyordum 😀
Burak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.aga seninle ilgili yeni bilgiler elde ettim bu yönlerini hiç bilmiyordum 😀
oooo bak bak bizimde birşeyden haberimiz yokmuş
onu tecrübe ettim daha takas la futbol konusunda girmedikde maskelinin ne kadar çirkef olduğunu biliyorumBurak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.
Mesela @takas ile de girmeyeceksin futbol konuşmaya. Sonra dostluklar zarar görebiliyor.