ayolll tarkanla musti varken sezenin finalde ne işi var yaşlandı artık emekliliğini açıkladı bile böyle olucağı belliydine tatsız tuzsu bir final artık finalistlerden mi sunucu değişikliğinden mi bilemem .ss kız @Çiğdem- gel iki dedikodu yapalım konu canlansın
Agalar ben hiç oy kullanmadım bu yarışmada şimdi kullansam hiç olmaz üstelik finalBir kez doğru etiketle herkesi dişimi kıracam. @papuleoo oyunu bekliyoruz aga.
finale kadar halka açık değildi yarışmacılar juriler kullanıyordu şimdi halka açık anket var yani herkes kullanabiliyor 😉😉😉Agalar ben hiç oy kullanmadım bu yarışmada şimdi kullansam hiç olmaz üstelik final
Agalar ben hiç oy kullanmadım bu yarışmada şimdi kullansam hiç olmaz üstelik final
Olur aga niye olmasın.Agalar ben hiç oy kullanmadım bu yarışmada şimdi kullansam hiç olmaz üstelik final
ayolll tarkanla musti varken sezenin finalde ne işi var yaşlandı artık emekliliğini açıkladı bile böyle olucağı belliydi
kuzu kuzu en düşük puanı alıp elendiği hafta bu forumu kapatıp gitmeliydik bence yok böyle birşey yaaaben finali hep tarkan-*sezen diye düşünmüştüm
Başvurular bu bittikten en geç 1 hafta sonra açılır.Başvurular bitince hemen 1.hafta konusunu açarım.@Cengo bu arada 3. sezonu ne zaman başlatırsın?
Şuanda kaç kişi başvurdu?Başvurular bu bittikten en geç 1 hafta sonra açılır.Başvurular bitince hemen 1.hafta konusunu açarım gibi.
Daha başvuruları başlatmadım.Bu bitsin öyle başlatacağımŞuanda kaç kişi başvurdu?
biz şimdiden @sokak sanati ne söyledik belirlediğimiz şarkıcıları cnm sağlama aldık yani listemi hazırladım bileDaha başvuruları başlatmadım.Bu bitsin öyle başlatacağım
Bekliyoruz sonuçları heyecanla.