MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Jüride kimler olduğuna göre değişir ama bence kazanırsın gibi. :D
Ama Atacan'ın da +5 puanlık bir avantajı var. Finale kadar 19 puan topladı, ben 14. :D

Yarışma başladığında amacım finalde Zalim'le yarışmaktı güçlü rakipleri eleyip bunu başarabildiğim için mutluyum hayırlısı artık gerisi jürinin takdiri. :D

Ben oy kullanmadım. :D @mrt-06'yı yaktım sanırım önerdiğim şarkılarla. :/

Zalim de güzel şarkı ama Yalın'ın kazanması şaşırttı beni.
Yok Berkancığım senle ilgisi yok tamam belki biraz ilgili olabilir. :F Ben asıl @sokak sanati'nın etksinde kaldım aslında başka şarkı kullanacaktım. :A

Ama dediğim gibi zaten benim için birincilik ya da ikinclik fark etmez. :)

Ama Atacan'ın da +5 puanlık bir avantajı var. Finale kadar 19 puan topladı, ben 14. :D

Yarışma başladığında amacım finalde Zalim'le yarışmaktı güçlü rakipleri eleyip bunu başarabildiğim için mutluyum hayırlısı artık gerisi jürinin takdiri. :D
Bak o zaman iş değişir. :D Sezen Aksu alabilir birinciliği.

Ben oy verseydim Sezen Aksu'nun şarkısına verirdim. :D :( @mrt-06

Yok Berkancığım senle ilgisi yok tamam belki biraz ilgili olabilir. :F Ben asıl @sokak sanati'nın etksinde kaldım aslında başka şarkı kullanacaktım. :A

Ama dediğim gibi zaten benim için birincilik ya da ikinclik fark etmez. :)
ayol ikinci bhar parçasını kullanamdan ezonu bitiriyorsun finale koysaydın eğer yalın bukadar farklı ankette bile önde gidemezdi
sezenin en efsane parçalarının basında geliyor ikinci bahar kim aklına girdiyse artık @Bully un adamı olabilir bence hahaha:A:A:A

ayol ikinci bhar parçasını kullanamdan ezonu bitiriyorsun finale koysaydın eğer yalın bukadar farklı ankette bile önde gidemezdi
sezenin en efsane parçalarının basında geliyor ikinci bahar kim aklına girdiyse artık @Bully un adamı olabilir bence hahaha:A:A:A
Yuh artık be sen de her şeyi benden biliyon. :F

İkinci Bahar efsaneyse Zalim de efsanedir yine önde olurdum bence. :A Forumun yaş ortalamasına baktığımızda herkesin çocukluk şarkısı sonuçta. :F

Yuh artık be sen de her şeyi benden biliyon. :F

İkinci Bahar efsaneyse Zalim de efsanedir yine önde olurdum bence. :A Forumun yaş ortalamasına baktığımızda herkesin çocukluk şarkısı sonuçta. :F
hahahah ben anlamam cnm @mrt-06 nın fikrini kim değiştirdiyse o kişi senin adamın bence öğrenirim ben yakında kim olduğunu:A:A:A

Bak o zaman iş değişir. :D Sezen Aksu alabilir birinciliği.

Ben oy verseydim Sezen Aksu'nun şarkısına verirdim. :D :( @mrt-06
Sence artık bunun önemi var mı artık tren kalkmış fark atmış diyorsun ki oy verseydim Sezen'e verirdim zamanında verecektin!!!! :A

@Çiğdem-'ciğim amacın beni üzmek mi tamam kullanamadım önemi yok. :D

Sence artık bunun önemi var mı artık tren kalkmış fark atmış diyorsun ki oy verseydim Sezen'e verirdim zamanında verecektin!!!! :A

@Çiğdem-'ciğim amacın beni üzmek mi tamam kullanamadım önemi yok. :D
hayırr cnm ne alakası var ortamı şenlendiriyoruz @Bully a sana kalırsa ölü gibi bitiriceksiniz finali nasıl gençsiniz siz anlamıyorum:F:F

Çiko Vasfiye teyzeye bağladı, eğlenmekten amaç elem keder ortamı yaratmak. :F @xemrexxx

Neyse kısmet artık Bu Şarkı Benim'e. :A
dur bakalım cnm ortada fark yok bunu 7 fark oalrak görme senin 5 puan avantaın var yanı şuan 2 oy yukarıda yalın senden sadece fark amrk kalmıyor ortada :F:F:F
çok ciddi bir 5 puan avantajın var belkide bu avantajla kazanıcaksın juriler zaten sezenci bu farkta senin 5 puanlık avantajınla kayboluyor başa başsınız şuan hala :F:F:F

dur bakalım cnm ortada fark yok bunu 7 fark oalrak görme senin 5 puan avantaın var yanı şuan 2 oy yukarıda yalın senden sadece fark amrk kalmıyor ortada :F:F:F
çok ciddi bir 5 puan avantajın var belkide bu avantajla kazanıcaksın juriler zaten sezenci bu farkta senin 5 puanlık avantajınla kayboluyor başa başsınız şuan hala :F:F:F
Doğru dedin valla olabilir. :D Ama umarım Yalın kazanır. :bhr: :A @Bully