Henüz kazanmış değiliz jüri oyları da açıklanacak akşam.Ben oy kullanmadım. @mrt-06'yı yaktım sanırım önerdiğim şarkılarla. :/
Zalim de güzel şarkı ama Yalın'ın kazanması şaşırttı beni.
Henüz kazanmış değiliz jüri oyları da açıklanacak akşam.Ben oy kullanmadım. @mrt-06'yı yaktım sanırım önerdiğim şarkılarla. :/
Jüride kimler olduğuna göre değişir ama bence kazanırsın gibi.Henüz kazanmış değiliz jüri oyları da açıklanacak akşam.
Ama Atacan'ın da +5 puanlık bir avantajı var. Finale kadar 19 puan topladı, ben 14.Jüride kimler olduğuna göre değişir ama bence kazanırsın gibi.
Yok Berkancığım senle ilgisi yok tamam belki biraz ilgili olabilir. Ben asıl @sokak sanati'nın etksinde kaldım aslında başka şarkı kullanacaktım.Ben oy kullanmadım. @mrt-06'yı yaktım sanırım önerdiğim şarkılarla. :/
Bak o zaman iş değişir. Sezen Aksu alabilir birinciliği.Ama Atacan'ın da +5 puanlık bir avantajı var. Finale kadar 19 puan topladı, ben 14.
Yarışma başladığında amacım finalde Zalim'le yarışmaktı güçlü rakipleri eleyip bunu başarabildiğim için mutluyum hayırlısı artık gerisi jürinin takdiri.
ayol ikinci bhar parçasını kullanamdan ezonu bitiriyorsun finale koysaydın eğer yalın bukadar farklı ankette bile önde gidemezdiYok Berkancığım senle ilgisi yok tamam belki biraz ilgili olabilir. Ben asıl @sokak sanati'nın etksinde kaldım aslında başka şarkı kullanacaktım.
Ama dediğim gibi zaten benim için birincilik ya da ikinclik fark etmez.
İyi olmuş o zaman oy verememen. Forumda aktif olmaman bir işime yaradı.Bak o zaman iş değişir. Sezen Aksu alabilir birinciliği.
Ben oy verseydim Sezen Aksu'nun şarkısına verirdim. @mrt-06
Ayıb. Bir oya satıldık. .ssİyi olmuş o zaman oy verememen. Forumda aktif olmaman bir işime yaradı.
Yuh artık be sen de her şeyi benden biliyon.ayol ikinci bhar parçasını kullanamdan ezonu bitiriyorsun finale koysaydın eğer yalın bukadar farklı ankette bile önde gidemezdi
sezenin en efsane parçalarının basında geliyor ikinci bahar kim aklına girdiyse artık @Bully un adamı olabilir bence hahaha
hahahah ben anlamam cnm @mrt-06 nın fikrini kim değiştirdiyse o kişi senin adamın bence öğrenirim ben yakında kim olduğunuYuh artık be sen de her şeyi benden biliyon.
İkinci Bahar efsaneyse Zalim de efsanedir yine önde olurdum bence. Forumun yaş ortalamasına baktığımızda herkesin çocukluk şarkısı sonuçta.
Sence artık bunun önemi var mı artık tren kalkmış fark atmış diyorsun ki oy verseydim Sezen'e verirdim zamanında verecektin!!!!Bak o zaman iş değişir. Sezen Aksu alabilir birinciliği.
Ben oy verseydim Sezen Aksu'nun şarkısına verirdim. @mrt-06
Neyse kurtuluyorsunuz benden kına yakın yeni sezonda yokum.hahahah ben anlamam cnm @mrt-06 nın fikrini kim değiştirdiyse o kişi senin adamın bence öğrenirim ben yakında kim olduğunu
hayırr cnm ne alakası var ortamı şenlendiriyoruz @Bully a sana kalırsa ölü gibi bitiriceksiniz finali nasıl gençsiniz siz anlamıyorumSence artık bunun önemi var mı artık tren kalkmış fark atmış diyorsun ki oy verseydim Sezen'e verirdim zamanında verecektin!!!!
@Çiğdem-'ciğim amacın beni üzmek mi tamam kullanamadım önemi yok.
dur bakalım cnm ortada fark yok bunu 7 fark oalrak görme senin 5 puan avantaın var yanı şuan 2 oy yukarıda yalın senden sadece fark amrk kalmıyor ortadaÇiko Vasfiye teyzeye bağladı, eğlenmekten amaç elem keder ortamı yaratmak. @xemrexxx
Neyse kısmet artık Bu Şarkı Benim'e.
Doğru dedin valla olabilir. Ama umarım Yalın kazanır. @Bullydur bakalım cnm ortada fark yok bunu 7 fark oalrak görme senin 5 puan avantaın var yanı şuan 2 oy yukarıda yalın senden sadece fark amrk kalmıyor ortada
çok ciddi bir 5 puan avantajın var belkide bu avantajla kazanıcaksın juriler zaten sezenci bu farkta senin 5 puanlık avantajınla kayboluyor başa başsınız şuan hala
Aynen kardeşim inşallah ben kazanırım.
hahahahah büyük patronu bulduk işte oltaya atladı sazan gibiDoğru dedin valla olabilir. Ama umarım Yalın kazanır. @Bully