Zaten ReyMaz onlardan daha çok tuttu, ama Mazhar 2. sezonun ortasında gelecek diye biliyorum. Yani daha çok var.Bilmiyorsundur diye söylemedim evet Nezih ölüyor ne yazık ki ama sonrasında gelecek Mazhar daha da yakışacak.![]()
Zaten ReyMaz onlardan daha çok tuttu, ama Mazhar 2. sezonun ortasında gelecek diye biliyorum. Yani daha çok var.Bilmiyorsundur diye söylemedim evet Nezih ölüyor ne yazık ki ama sonrasında gelecek Mazhar daha da yakışacak.![]()
Hadi bakalım sen bu azimle 1 haftada 18.bölüme kadar gelirsin.
O kadar hızlıyım yani? Yarın da 2-3 bölüm izlerim artık.Hadi bakalım sen bu azimle 1 haftada 18.bölüme kadar gelirsin.![]()
Zaten kendini bir kaptırınca izlemeye doyamıyorsun ki.O kadar hızlıyım yani? Yarın da 2-3 bölüm izlerim artık.![]()
Haklısın, dizi insanı kendine çekiyor. 1,5 saat olması çok iyi, ama sonradan 2 saati aşan bölümler de olacak galiba.Zaten kendini bir kaptırınca izlemeye doyamıyorsun ki.![]()
Evet başlarda bayağı kısa başladı ancak sonra sisteme uymak durumunda kaldı sanırım.Haklısın, dizi insanı kendine çekiyor. 1,5 saat olması çok iyi, ama sonradan 2 saati aşan bölümler de olacak galiba.![]()
İyi ki uymuşlar bana kısa bile geliyor.Evet başlarda bayağı kısa başladı ancak sonra sisteme uymak durumunda kaldı sanırım.![]()
Sonra yeniden 100-110 dakikalara iniyor galiba, ama değer.Evet başlarda bayağı kısa başladı ancak sonra sisteme uymak durumunda kaldı sanırım.![]()
Bence de ben sıkılmadan izliyorum televizyonda izleme şansını yakalasaydınız daha da zevk alırdınız.İyi ki uymuşlar bana kısa bile geliyor.![]()
Bazı bölümler bayağı uzun bazı bölümler daha kısa.Sonra yeniden 100-110 dakikalara iniyor galiba, ama değer.![]()
Ben zaten flasha atıp tv'de izliyorum fark etmiyor yani.Bence de ben sıkılmadan izliyorum televizyonda izleme şansını yakalasaydınız daha da zevk alırdınız.
Bazı bölümler bayağı uzun bazı bölümler daha kısa.Şuan gün değiştirmeseydi belki de daha devam ediyordu.
![]()
DoğrudurBen zaten flasha atıp tv'de izliyorum fark etmiyor yani.Ayrıca sen uzun dizi görmemişsin Yılanların Öcü 2 saat 25 dakika.
![]()
Keşke biraz daha önce başlayabilseydim, ama şimdiye kısmet oldu. Neyse, şu an yetişkinler haricinde bir sorunum yok. Reha, Nadide ve İnci olmasa da olur yani. Neticede katlanırım yani, sorun değil.Bence de ben sıkılmadan izliyorum televizyonda izleme şansını yakalasaydınız daha da zevk alırdınız.
Bazı bölümler bayağı uzun bazı bölümler daha kısa.Şuan gün değiştirmeseydi belki de daha devam ediyordu.
![]()
Süper.Keşke biraz daha önce başlayabilseydim, ama şimdiye kısmet oldu. Neyse, şu an yetişkinler haricinde bir sorunum yok. Reha, Nadide ve İnci olmasa da olur yani. Neticede katlanırım yani, sorun değil.
Bu arada kapak fotoğrafımı nasıl buldun @denizz19?![]()
İlgili bölümlere geldiğimde ReyMaz'lı bir tane de bulurum.Süper.![]()
Sen asıl uzunluğu görmemişsin, başla işte. Ben de yeni başladım.İzledim bir kaç sahne ama çok uzun gerek yok.![]()