TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilmiyorsundur diye söylemedim evet Nezih ölüyor ne yazık ki ama sonrasında gelecek Mazhar daha da yakışacak. :D
Zaten ReyMaz onlardan daha çok tuttu, ama Mazhar 2. sezonun ortasında gelecek diye biliyorum. Yani daha çok var. :D

3 ve 4. bölümleri izledim ve bugünlük maratonu tamamladım. Aslında akşam da bir bölüm izlemek isterdim, ama Kara Ekmek var. :X

Özellikle 4. bölümü çok beğendim. Reyhan ve Fahriye'li araba ve webcam sahneleri çok komikti. Kesinlikle harika bir ikililer. :D

@denizz19, @mrt-06

3 ve 4. bölümleri izledim ve bugünlük maratonu tamamladım. Aslında akşam da bir bölüm izlemek isterdim, ama Kara Ekmek var. :X

Özellikle 4. bölümü çok beğendim. Reyhan ve Fahriye'li araba ve webcam sahneleri çok komikti. Kesinlikle harika bir ikililer. :D

@denizz19, @mrt-06
Hadi bakalım sen bu azimle 1 haftada 18.bölüme kadar gelirsin. :D

Bence de ben sıkılmadan izliyorum televizyonda izleme şansını yakalasaydınız daha da zevk alırdınız. :)

Bazı bölümler bayağı uzun bazı bölümler daha kısa. :) Şuan gün değiştirmeseydi belki de daha devam ediyordu. :)
Ben zaten flasha atıp tv'de izliyorum fark etmiyor yani. :D Ayrıca sen uzun dizi görmemişsin Yılanların Öcü 2 saat 25 dakika. :F

Bence de ben sıkılmadan izliyorum televizyonda izleme şansını yakalasaydınız daha da zevk alırdınız. :)

Bazı bölümler bayağı uzun bazı bölümler daha kısa. :) Şuan gün değiştirmeseydi belki de daha devam ediyordu. :)
Keşke biraz daha önce başlayabilseydim, ama şimdiye kısmet oldu. Neyse, şu an yetişkinler haricinde bir sorunum yok. Reha, Nadide ve İnci olmasa da olur yani. Neticede katlanırım yani, sorun değil. :)

Bu arada kapak fotoğrafımı nasıl buldun @denizz19? :)