Şaka maka az kaldı be Deniz'im, 76. bölüme geldim.Bilemiyorum izle ve gör.![]()
Allah'tan bana zamanında gönderdiğin videoları izlemiyordum yoksa final falan hiç merak etmezdim.
Şaka maka az kaldı be Deniz'im, 76. bölüme geldim.Bilemiyorum izle ve gör.![]()
76.bölüme gelmişsen fazla bir şey kalmamış. Final bölümünde kazandığım takvimi hiç unutmam.Şaka maka az kaldı be Deniz'im, 76. bölüme geldim.Keşke bitmeseydi sezon sonunda final yapsaydı 103. bölüm final olacaktı ya.
Allah'tan bana zamanında gönderdiğin videoları izlemiyordum yoksa final falan hiç merak etmezdim.![]()
Hiç 30'lardayken hayal edemiyordum 70'li bölümlere geleceğimi çabuk tükettik.76.bölüme gelmişsen fazla bir şey kalmamış. Final bölümünde kazandığım takvimi hiç unutmam.
Bu arada finali sinemada olacak asıl final.![]()
Takvim her bölümde twitter mesajlarında veriliyordu zaten ilk 5 kişiye. Bana final zamanı denk geldi. Ben geç keşfettim twitterı haliyle çok daha erken alabilirdim.Hiç 30'lardayken hayal edemiyordum 70'li bölümlere geleceğimi çabuk tükettik.Eş zamanlı izleseydik kaptırır mıydım sana o takvimi büyük savaş verirdik haha.
Yemin çek?Süper haber bu kesin mi bak benle maytap geçmiyorsun demi, geçiyorsan o maytapla neler yapabileceğimi anlatayım istersen.
![]()
Bu arada finali sinemada olacak asıl final.![]()
Dizinin yapımcısı açıkladı zaten sinema finali olacak diye bende onlardan öğrendim zaten. Bakalım belki alakası olabilir.1 ay falan önce Instagram'da Zeynep Çamcı'nın elinde yazdığı senaryoyla bir fotoğrafı vardı, acaba bununla bir alakası var mı ki?![]()
Takılıyorum hemen kızma.Takvim her bölümde twitter mesajlarında veriliyordu zaten ilk 5 kişiye. Bana final zamanı denk geldi. Ben geç keşfettim twitterı haliyle çok daha erken alabilirdim.
Yemin etmeye gerek yok haberi açılmıştı zaten forumda bakabilirsin.![]()
Yani finallik sahneler var ama asıl final beklediğim gibi değildi.Takılıyorum hemen kızma.O zaman izleyeceğim 89. bölüm final gibi olmayacak?
![]()
Hmm umarım sinema filmi iptal olmaz genelde böyle dizinin finali sinemada olacak dendiğinde iptal oluyor o iş.Yani finallik sahneler var ama asıl final beklediğim gibi değildi.![]()
Yok yapımcıya sordum cevap gelir herhalde beni sever Başak BingüllerHmm umarım sinema filmi iptal olmaz genelde böyle dizinin finali sinemada olacak dendiğinde iptal oluyor o iş.![]()
Allah seni ne yapmasın yapımcıyla da mı kanka oldun.Yok yapımcıya sordum cevap gelir herhalde beni sever Başak Bingüller![]()
Valla benim paylaşımlarımı hep retweet yapardı hoş herkesin yapardı ama neyse.Allah seni ne yapmasın yapımcıyla da mı kanka oldun.
BSK Yapım yeni dizi çekerse çağırsın seni.![]()
Off kottirik kafalı ya, ben de sana özel sandım.Valla benim paylaşımlarımı hep retweet yapardı hoş herkesin yapardı ama neyse.
Ama genelde böyle anlamlı komik şeyleri yapıyordu.![]()
Yorumlarını bekliyorum her iki bölüm için.![]()
İlerleyen zamanlarda Reyhan karakterine daha da ısınacaksın. Ölünür ya tatlılık abidem RehomLütfen spoiler vermeyin, 3. sezona gelmeme çok var.@denizz19, @mrt-06
İlk iki bölümü çok beğendim. Neredeyse tüm karakterlere ısındım. Safiye çok gıcık bir kadın bu arada. .ss
Ömer, Ayşem'e evlilik teklifi etti sonunda, ama 3. bölümde Seda ile yakınlaşacak gibi. Aslında iki kız da güzel, ben de onun yerinde olsam çok pis arada kalırdım.
Reyhan, Fahriye ve Haluk da sevdiğim diğer karakterler arasında. Özellikle 2. bölümde kızların odayı temizleme sahnesine çok güldüm.
Her şey yavaş yavaş rayına oturacak, ama izlediğim iki bölümden de memnun kaldım.![]()
Okumazsan sorun olmaz yani benim de yazmam lazım ama daha dikkatli olurum.Lütfen spoiler vermeyin, 3. sezona gelmeme çok var.@denizz19, @mrt-06
İlk iki bölümü çok beğendim. Neredeyse tüm karakterlere ısındım. Safiye çok gıcık bir kadın bu arada. .ss
Ömer, Ayşem'e evlilik teklifi etti sonunda, ama 3. bölümde Seda ile yakınlaşacak gibi. Aslında iki kız da güzel, ben de onun yerinde olsam çok pis arada kalırdım.
Reyhan, Fahriye ve Haluk da sevdiğim diğer karakterler arasında. Özellikle 2. bölümde kızların odayı temizleme sahnesine çok güldüm.
Her şey yavaş yavaş rayına oturacak, ama izlediğim iki bölümden de memnun kaldım.![]()
İlerleyen bölümlerde Nezih ile birlikte olacağını biliyorum, nasıl bir çift olacaklarını merak ediyorum.İlerleyen zamanlarda Reyhan karakterine daha da ısınacaksın. Ölünür ya tatlılık abidem Rehom![]()
Yazabilirsin tabii, bir şey demiyorum. Sadece "spoiler" bölümüne alabilirsin. Gerçi spoiler öğrenmek benim için pek sorun olmuyor, ama ne olur ne olmaz.Okumazsan sorun olmaz yani benim de yazmam lazım ama daha dikkatli olurum.![]()
Nezih ile birlikte olacaklar evet tatlı aşıklar komik olacakİlerleyen bölümlerde Nezih ile birlikte olacağını biliyorum, nasıl bir çift olacaklarını merak ediyorum.
Yazabilirsin tabii, bir şey demiyorum. Sadece "spoiler" bölümüne alabilirsin. Gerçi spoiler öğrenmek benim için pek sorun olmuyor, ama ne olur ne olmaz.![]()
Gerçi Nezih sonralarda ölecek, ama ilginç bir çift olacağı kesin.Nezih ile birlikte olacaklar evet tatlı aşıklar komik olacak![]()
Bilmiyorsundur diye söylemedim evet Nezih ölüyor ne yazık ki ama sonrasında gelecek Mazhar daha da yakışacak.Gerçi Nezih sonralarda ölecek, ama ilginç bir çift olacağı kesin.![]()