Ben daha ilk bölüme başlayamadım, ama sen 3. sezonun ortasına kadar gelmişsin maşallah.Muhteşem bir ReyMaz sahnesiydi....
Tahmin ediyorduk beğeneceğini zaten. Beni Böyle Sev'i izleyipte beğenmeyeni görmedim daha.İlk bölümü az önce bitirdim ve çok beğendim. Akşam 2. bölümü de izleyeceğim.![]()
Ben de biliyordum seveceğimi, bu tür yapımlar hoşuma gidiyor zaten.Tahmin ediyorduk beğeneceğini zaten. Beni Böyle Sev'i izleyipte beğenmeyeni görmedim daha.![]()
Yorumlarını bekliyorum her iki bölüm için.2. bölüm zamanı. 1,5 saat kadar sonra tekrar görüşürüz.![]()
Şu Melda ne sinir bozucu bir kadın ya pislik. Bu Melda olayını uzatacaklar mı?Yorumlarını bekliyorum her iki bölüm için.![]()
Melda dizinin finaline kadar var etkisini arttırarak.Şu Melda ne sinir bozucu bir kadın ya pislik. Bu Melda olayını uzatacaklar mı?
Sevinç üzgünüm ama artık aradan çekil....
BBS'nin bu yanını sevmiyorum Taner (sonradan iyi olsa da) Burak şimdi birde Melda çıktı başımıza, kötü karakterleri uzattıkça uzatıyorlar.Melda dizinin finaline kadar var etkisini arttırarak.![]()
Formatta ayrılık tarzı bir şey yok ama sürprizlere açık ol.BBS'nin bu yanını sevmiyorum Taner (sonradan iyi olsa da) Burak şimdi birde Melda çıktı başımıza, kötü karakterleri uzattıkça uzatıyorlar.Aymer yine ayrılmasın da onlar ayrılınca üzülüyorum.
Neyse ki 78. bölüm süper olacak Aymer tatile çıkıyor.
Zeyno'nun olayı da bayağı ilgi çekici.![]()
Nasıl ya, aldatma zaten olmaz bu güzide dizimde ne olacak ki başka.Formatta ayrılık tarzı bir şey yok ama sürprizlere açık ol.![]()
AyMer ile ilgili değil genel anlamda sürprizlere hazır ol yani.Nasıl ya, aldatma zaten olmaz bu güzide dizimde ne olacak ki başka.![]()
He bir an korktum. Genel anlamda muhtemelen bir trafik kazası olacak çünkü Alper Saldıran gerçekte kaza geçirmişti o dönem senaryoya uydurmuşlardır kesin.AyMer ile ilgili değil genel anlamda sürprizlere hazır ol yani.![]()
Bilemiyorum izle ve gör.He bir an korktum. Genel anlamda muhtemelen bir trafik kazası olacak çünkü Alper Saldıran gerçekte kaza geçirmişti o dönem senaryoya uydurmuşlardır kesin.Birde yanlışlıkla final bölümünün ilk 10 saniyesini gördüm 2 çocuk vardı muhtemelen Aymer evlat edinecek.
![]()