TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3. sezondan hiç umudum yoktu ama dün gece 3. sezonun ilk bölümünü dayanamayıp izledim süper olmuş yeni oyuncular özellikle Eda Ece'yi çok beğendim, yeni müzikler de güzel olmuş. :)

Adını Feriha Koydum'daki Halil diziye dahil oldu bu adam niye her izlediğim diziye sonradan dahil oluyor hep de kötü adam olarak. :D

İlk bölümü az önce bitirdim ve çok beğendim. Akşam 2. bölümü de izleyeceğim. :)

Tahmin ediyorduk beğeneceğini zaten. Beni Böyle Sev'i izleyipte beğenmeyeni görmedim daha. :D
Ben de biliyordum seveceğimi, bu tür yapımlar hoşuma gidiyor zaten. :X

İlk bölüme dair konuşmak istediğim bir sürü şey var aslında, ama 2. bölümü izleyip öyle konuşayım. Bu bölüm tanıtma ile geçti. Yine de Ayşem'in bavulunu göz ardı edemeyiz. :D

Melda dizinin finaline kadar var etkisini arttırarak. :D
BBS'nin bu yanını sevmiyorum Taner (sonradan iyi olsa da) Burak şimdi birde Melda çıktı başımıza, kötü karakterleri uzattıkça uzatıyorlar. :T: Aymer yine ayrılmasın da onlar ayrılınca üzülüyorum. :(

Neyse ki 78. bölüm süper olacak Aymer tatile çıkıyor. :Z

Zeyno'nun olayı da bayağı ilgi çekici. :)

BBS'nin bu yanını sevmiyorum Taner (sonradan iyi olsa da) Burak şimdi birde Melda çıktı başımıza, kötü karakterleri uzattıkça uzatıyorlar. :T: Aymer yine ayrılmasın da onlar ayrılınca üzülüyorum. :(

Neyse ki 78. bölüm süper olacak Aymer tatile çıkıyor. :Z

Zeyno'nun olayı da bayağı ilgi çekici. :)
Formatta ayrılık tarzı bir şey yok ama sürprizlere açık ol. :A

AyMer ile ilgili değil genel anlamda sürprizlere hazır ol yani. :D
He bir an korktum. Genel anlamda muhtemelen bir trafik kazası olacak çünkü Alper Saldıran gerçekte kaza geçirmişti o dönem senaryoya uydurmuşlardır kesin. :A Birde yanlışlıkla final bölümünün ilk 10 saniyesini gördüm 2 çocuk vardı muhtemelen Aymer evlat edinecek. :A

He bir an korktum. Genel anlamda muhtemelen bir trafik kazası olacak çünkü Alper Saldıran gerçekte kaza geçirmişti o dönem senaryoya uydurmuşlardır kesin. :A Birde yanlışlıkla final bölümünün ilk 10 saniyesini gördüm 2 çocuk vardı muhtemelen Aymer evlat edinecek. :A
Bilemiyorum izle ve gör. :A