Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

Stefan kiminle dans ettiğinin farkında bile değil dallama. :)

ooo ulan ne manyak şeyler yapmışlar kardeşim bu kadarıda fazla dizi izlerken bile yıpranıyoz ne heyecan fırtınası ya

Çok güzel sahneydi be.

CGHiceEWUAArfB4.jpg

vadi coştu bu ne ya abi kalbe zarar ;

Ulannnnnn ölüyordum heyecandan
Öldük Öldük Dirildik Yeter La!!
Böyle sahneler yapmayın kalbe zararlııı
Ne sahneydi be kardeşim kalbim durucak diye korktum valla :)

Aslan Bey bu yüzden Ali Candan'ın zamanında kimliğini değiştirdi. Ailesini arkada bırakması için.

Aile işin içinde oldumu seni en yakınınla tehdit ediyorlar. Ömer baba ile tehdit ettiler. Ersoy Ulubey, Nafize anneyi felç bıraktı. Başlarına gelmedik kalmadı. Şimdi de Safiye ve Elif tehdit altında.

bu ne müthiş bi bölüm ya Rab kalbim duracaktı be efsane ötesi yok yok yok

beni ne reytingler ne de başkalarının dandik yorumları ilgilendiriyor ben vadiden sonuna kadar memnunum inanılmaz bölüm oluyor yok böyle bir heycan

hastane baskınında cidden baya heycanlandım ya pusat ölmesin lan nolur ölmesin be

müzikler ve aksiyon sahneleri enfesti bu bölüm ki aksiyon sahneleri çok daha iyiydi 1 haftada daha iyisini yapan babayiğit varsa çıksın meydana ötesi yok yok yok

bu bölümde daha az reklam verildi vadide erken bitti

ayoll andrei kaç bölümdür zekasıyla polatı eziyor 🙂🙂🙂
ezdide be yaptı ki polata kardeşim yok dedi tilki takası yaptı
hangi zeka bu😉

Şu yusuf un ne ayak olduğunu bir tek ben mi anlamıyorum yoksa adam gerçekten süpermen gibi başka gezegenden mi geldi? Adam ile ilgili senaryo çok değişik ve plansız gidiyor umarım şedid onu öldürürde kurtuluruz yoksa seneye ikinci bir akif vakası olur.
bende anlamıyorum yusufu bende çözemedim anlayan varsa
anlatsın john nerden tanıyor niye peşinde çözemedim ben

Sürekli kadınları kızları hedef alıyorlar, ulan bu delikanlılığa sığar mı?

@-KADİR- aga sen ne hissettiysen bende aynılarını hissettim bölümü izlerken pusat ölme ölme dedim ama öldü mü aga ya İnşallah ölmez valla ölmesini isteyeceğim en son kişilerden

@legolas9900 aga bu bölüm sana bi nevi cevap niteliğindeydi 1 haftada ötesi varsa görelim ötesi yokkkk son nokta vadidir :D

Sürekli kadınları kızları hedef alıyorlar, ulan bu delikanlılığa sığar mı?
çakalların delikanlı olduğunu nerden çıkardın aga :D