Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

sabah merkeze inmiştim kahvaltılık mağzeme almak için bir bakkalda dükkan sahibi bilgisayarda eski kurtlar vadisini izliyor:F:F:F
13.bölüm çakırın elifle olan mahkeme sahnesindeydi en son adamın önüne koydum mağzemeyi hala vadi izliyor okadr dalmış bakarmısınız dedim irkildi hıh diye bana döndü hahaha gülmemek için çok zor tuttum kendimi :F:F:F
öyle bir konsantire olmuşki dükkan işlettiği halde vlla evde rahat oturanlar yeni bölümleri böyle konsantire izlemiyordur kesinlikle hemde daha önce defalarca izlediği bölümler :F:F:F
@ABAY_06 @china_shangai @vadikızı @34rcp44 @mrt-06 @papuleoo @Master.1000
@sürgünüm

sabah merkeze inmiştim kahvaltılık mağzeme almak için bir bakkalda dükkan sahibi bilgisayarda eski kurtlar vadisini izliyor:F:F:F
13.bölüm çakırın elifle olan mahkeme sahnesindeydi en son adamın önüne koydum mağzemeyi hala vadi izliyor okadr dalmış bakarmısınız dedim irkildi hıh diye bana döndü hahaha gülmemek için çok zor tuttum kendimi :F:F:F
öyle bir konsantire olmuşki dükkan işlettiği halde vlla evde rahat oturanlar yeni bölümleri böyle konsantire izlemiyordur kesinlikle hemde daha önce defalarca izlediği bölümler :F:F:F
@ABAY_06 @china_shangai @vadikızı @34rcp44 @mrt-06 @papuleoo @Master.1000
@sürgünüm
alışverişi yaptın kasaya geldin seni farketmedi öylemi o kadar dalmış
öylemi ya:F

VADİ DE DÜĞÜN VAR

g56pq5.jpg

alışverişi yaptın kasaya geldin seni farketmedi öylemi o kadar dalmış
öylemi ya:F
aldıkalrımı koydum ve bekliyorum adam izlemeye devam ediyor ben hiçbir yeni bölümü böyle kosnantireyle izleyen görmedim
eski vadi gerçekten bir baş yapıt yanına hiçbir dizi konulamaz osman sınav deli yürek ve kurtlar vadisi projeleriyle asla unutlmayacak bunlardan daha iyisi yapılırsada onu yine osman sınav yapar onun dılında kimsenin hayal gücü yetmez 🙂🙂🙂

aldıkalrımı koydum ve bekliyorum adam izlemeye devam ediyor ben hiçbir yeni bölümü böyle kosnantireyle izleyen görmedim
eski vadi gerçekten bir baş yapıt yanına hiçbir dizi konulamaz osman sınav deli yürek ve kurtlar vadisi projeleriyle asla unutlmayacak bunlardan daha iyisi yapılırsada onu yine osman sınav yapar onun dılında kimsenin hayal gücü yetmez 🙂🙂🙂
vay be o zamana kadar seni farketmedi demek kız nerden izliyodu
bölümleri nettenmi tv denmi
konulamaz tabii vadimiz başkaydı ya🙂

"dizinin sezon finalinde bir nikah bir cenazeye hazır olun '' diye bir haber var

"dizinin sezon finalinde bir nikah bir cenazeye hazır olun '' diye bir haber var
ÇOK KLASİK VE SIRADAN OLUR :)))) bu kaçıncı aynı sezon finalleri :(((((( daha derin konularla ilgili olsa daha cezbedici olurdu :)))) biz bu tür sezon finallerine diğer dizilerde alışığız zaten :)))))

o zaman leyla polat evlenecek ölecek olan kim sence ?
valla polat hariç herkes olabilir:))))) ama çoğu kişi pusat diyor :))) böyle sezon finali olmasın arkadaş :((( daha gizemli heyecanlı ve merak uyandırıcı bir şekilde final olsun :))))) ama anlaşılan pana yazım grubu yine bizleri şaşırtmayacak :(((((

valla polat hariç herkes olabilir:))))) ama çoğu kişi pusat diyor :))) böyle sezon finali olmasın arkadaş :((( daha gizemli heyecanlı ve merak uyandırıcı bir şekilde final olsun :))))) ama anlaşılan pana yazım grubu yine bizleri şaşırtmayacak :(((((
zaten bu yurtdışı meselesini sevmemiştim pusat ölmesin derimde ölme ihtimali var benim görüşüme göre yine de ölmez

evet sezon finali daha farklı bir tarzda bekliyordum yine de öyle olacağını düşünüyorum bunların yanında illaki gizem olacakdır diyorum

Bir sezonun daha sonuna geliyoruz ve her sezon olduğu gibi ortalık "Kurtlar Vadisi x kanalına transfer oluyor" haberleriyle dolup taşmaya başladı. Televizyonun iş yapan parlak projeleri için bu tür lar her sezon çıkar. Örneğin Karagül için de geçen sene transfer haberleri çıkmıştı. Haberler yalan da değildi. Dizi tam Star Tv'ye geçmek üzereyken Fox Tv International, -üstelik ilk kez- harekete geçti ve Avşar Film'in istediği sözleşme şartlarını yerine getirerek imzayı attı. Karagül de son dakikada Fox Tv'de kaldı.

Kurtlar Vadisi, ekranda kalmak istediği sürece güçlü bir yapım olarak yayın hayatını sürdürmeye devam edecek. Sırf "Rakibin eli güçlü olmasın" stratejisiyle de her kanal transfer masasına oturmak isteyecektir. Neticede eldeki de ticari bir malzeme olduğu için parayı veren düdüğü çalacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu 13. sezona hangi kanalda devam edecek? Transfer söylentileri gerçek mi? Bu soruların cevabını zaman gösterecek ama dizinin sezon finali için tüyo isteyenlere şunu söylemek isteriz: "Bir nikâh, bir cenaze" izlemeye hazır olun!