alışverişi yaptın kasaya geldin seni farketmedi öylemi o kadar dalmışsabah merkeze inmiştim kahvaltılık mağzeme almak için bir bakkalda dükkan sahibi bilgisayarda eski kurtlar vadisini izliyor
13.bölüm çakırın elifle olan mahkeme sahnesindeydi en son adamın önüne koydum mağzemeyi hala vadi izliyor okadr dalmış bakarmısınız dedim irkildi hıh diye bana döndü hahaha gülmemek için çok zor tuttum kendimi
öyle bir konsantire olmuşki dükkan işlettiği halde vlla evde rahat oturanlar yeni bölümleri böyle konsantire izlemiyordur kesinlikle hemde daha önce defalarca izlediği bölümler
@ABAY_06 @china_shangai @vadikızı @34rcp44 @mrt-06 @papuleoo @Master.1000
@sürgünüm
yaa kimin düğünü polatla leylamı evleniyor yoksaVADİ DE DÜĞÜN VAR
![]()
aldıkalrımı koydum ve bekliyorum adam izlemeye devam ediyor ben hiçbir yeni bölümü böyle kosnantireyle izleyen görmedimalışverişi yaptın kasaya geldin seni farketmedi öylemi o kadar dalmış
öylemi ya![]()
vay be o zamana kadar seni farketmedi demek kız nerden izliyodualdıkalrımı koydum ve bekliyorum adam izlemeye devam ediyor ben hiçbir yeni bölümü böyle kosnantireyle izleyen görmedim
eski vadi gerçekten bir baş yapıt yanına hiçbir dizi konulamaz osman sınav deli yürek ve kurtlar vadisi projeleriyle asla unutlmayacak bunlardan daha iyisi yapılırsada onu yine osman sınav yapar onun dılında kimsenin hayal gücü yetmez 🙂🙂🙂
bilgisayarı var masanının yanında ordan izliyorduvay be o zamana kadar seni farketmedi demek kız nerden izliyodu
bölümleri nettenmi tv denmi
konulamaz tabii vadimiz başkaydı ya🙂
hımm çakırla elifin mahkeme sahnesimibilgisayarı var masanının yanında ordan izliyordu
çakırla elifin mahkeme sahnesi vardı![]()
hımm çakırla elifin mahkeme sahnesimi
şeymi elif çakırn karşısındaydı küpe olayı
vardı o bölümmü
evet 13.bölüm @vadikızıVADİ DE DÜĞÜN VAR
![]()
e ne var polatla leylanın düğünü olsun ya
başkan o zaman işler değişir sezon finalinde bile olmuyor enteresanVADİ DE DÜĞÜN VAR
![]()
ÇOK KLASİK VE SIRADAN OLUR"dizinin sezon finalinde bir nikah bir cenazeye hazır olun '' diye bir haber var
o zaman leyla polat evlenecek ölecek olan kim sence ?ÇOK KLASİK VE SIRADAN OLUR))) bu kaçıncı aynı sezon finalleri
((((( daha derin konularla ilgili olsa daha cezbedici olurdu
))) biz bu tür sezon finallerine diğer dizilerde alışığız zaten
))))
valla polat hariç herkes olabiliro zaman leyla polat evlenecek ölecek olan kim sence ?
zaten bu yurtdışı meselesini sevmemiştim pusat ölmesin derimde ölme ihtimali var benim görüşüme göre yine de ölmezvalla polat hariç herkes olabilir)))) ama çoğu kişi pusat diyor
)) böyle sezon finali olmasın arkadaş
(( daha gizemli heyecanlı ve merak uyandırıcı bir şekilde final olsun
)))) ama anlaşılan pana yazım grubu yine bizleri şaşırtmayacak
((((
Leyla düğünden sonra ölüyor heralde.o zaman leyla polat evlenecek ölecek olan kim sence ?