Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

keşke gelse kenan yanlış yaptı artık oda hatasını anlamıştır herhalde bu vadide abdülhey e her zaman yer var
Abdülhey gelirse Raciyle Bahadira da zemin hazırlar İnsallah.Vadiden ayrıldılar bir iş tutturamayınca hatalarini anlayip Vadiye geri döndüler :D Çakırın dizisi tutmasın yeter

---Tapatalk---

Manisa da Ak Partili olanlar kendilerini belli ediyor dün mitingte yandım bende sadece ben yandım sanıyorum milletin yüzü kıpkırmızı :D Yüzüm değil de boynum cok fena sızlıyor be :D Ak Parti için feda olsun Perşembe de üstad geliyor yine gitcem İnşallah :D

---Tapatalk---

burda da sevgili başbakanımızın perşembe mitingi var İnşallah coşturacağız

Kurtlar Vadisi
53.Bölüm

'Polat ve Ekibi Cenderede'

Adamlarını Rus Baron Ivanov'un korkunç tuzağından kurtarmak için her şeyi yapan Polat'ı tuzak içerisinde tuzak beklemektedir; hepsi bir keskin nişancının hedefidir...

Bu arada, Testere Necmi, Meral'in vurulduğundan habersiz, Mehmet Karahanlı'nın planlarını gerçekleştirmek için Ruslarla işbirliğindedir...

Hüsrev Ağa'yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir; çiftliği, Erdal'ın itirafları sonucunda basılır...

Elif ise, gazetede gördüğü fotoğraftaki kişinin "Ali" olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır...

logo.png

kenan çobanı görmek istemiyorum ben aa eğer başka projede yine olursa yine destek veririz ama artık vadi çatısı altında bahadırların kenan çobanın raci şaşmazın yerleri benim gözümde yoktur necati kenanın gerçektede abisidir adamı set ışıkcılığından aldı bukadar önemli bir diziye başrol yaptı gerçi kenan necatilerin kuzeni ama neyse onun etkisi olsada necati bey sayesinde bu konumda o ne yaptı necati beyi en zor anında terk edip bahadırlarla birlikte necati beyi bitirme projesine dahil oldu bunu hakan boyav yapar oktay kaynrca yapar onlar kendilerince profosyonel ne rol gelirse alan kşiler ama kenan çoban bunu abisine yapmamalıydı gürkan uygun dostça ayrıldı kendi başına çizgisni çizdi halada vadi ekibinden haber alıyor kenan direk bahadırlarla bir olup necatiyi bitirme projesine yardım etmişti necati bey kaza geçirdi allah korusun belkide vefat edebilirdi kenan çoban neden gitmedin bahadırlarmı izin vermedi yoksa oan necati umrunda değilmiydi gürkan uygun setten izin alıp gitti hatta hakan boyavla birlikte gitti diye okumuştum beyaz karanfilde olmasına rağmen oda gitmiş ama kenan beyin umrunda olmadı şimdi ortada kaldı eşkiya dünyaya hükümdar olmazada giremedi şimdi ortada kalıncamı necati bey kıymetli olucak yalvarsada necati bey artık bunu kabul etmez zaten mematiye diziden çıkınca vefa gösterdi ama abdülheyin adını bile diziden anmadılar dizide hiç oynamamış gibi necati beyinde nekadar kızgın olduğu ortada 🙂🙂🙂

kenan çobanı görmek istemiyorum ben aa eğer başka projede yine olursa yine destek veririz ama artık vadi çatısı altında bahadırların kenan çobanın raci şaşmazın yerleri benim gözümde yoktur necati kenanın gerçektede abisidir adamı set ışıkcılığından aldı bukadar önemli bir diziye başrol yaptı gerçi kenan necatilerin kuzeni ama neyse onun etkisi olsada necati bey sayesinde bu konumda o ne yaptı necati beyi en zor anında terk edip bahadırlarla birlikte necati beyi bitirme projesine dahil oldu bunu hakan boyav yapar oktay kaynrca yapar onlar kendilerince profosyonel ne rol gelirse alan kşiler ama kenan çoban bunu abisine yapmamalıydı gürkan uygun dostça ayrıldı kendi başına çizgisni çizdi halada vadi ekibinden haber alıyor kenan direk bahadırlarla bir olup necatiyi bitirme projesine yardım etmişti necati bey kaza geçirdi allah korusun belkide vefat edebilirdi kenan çoban neden gitmedin bahadırlarmı izin vermedi yoksa oan necati umrunda değilmiydi gürkan uygun setten izin alıp gitti hatta hakan boyavla birlikte gitti diye okumuştum beyaz karanfilde olmasına rağmen oda gitmiş ama kenan beyin umrunda olmadı şimdi ortada kaldı eşkiya dünyaya hükümdar olmazada giremedi şimdi ortada kalıncamı necati bey kıymetli olucak yalvarsada necati bey artık bunu kabul etmez zaten mematiye diziden çıkınca vefa gösterdi ama abdülheyin adını bile diziden anmadılar dizide hiç oynamamış gibi necati beyinde nekadar kızgın olduğu ortada 🙂🙂🙂
bu habere inanmadım ben canım gelmeyecek bence

senin sözünde bizde muteberdir :) @papuleoo 😉
Eyvallah abi :) abdülhey konusuda kesin gibi bir şey onuda söylemek istedim :)
Son olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi. :D

Bu arada Survivor Perşembe de olmuş Vadi'yi iyice etkileyebilir bu durum, gerçekten şu yarışmada ne var millet neyini izliyor anlamıyorum ama Perşembe dengeleri değiştireceği kesin. :)
Aga vadi büyük ihtimalle Survivordan kötü etkilenecek ikisinin de çoğu izleyicisi ortak umarım onları Survivora kaptırmayız :)

vadi 3 günlük dizi değil kimse vadiyi bırakıp survivor falan izlemez rahat olun :D