Polat Şaşmaz
Favori Üye
Oyunculuğa bak beGünde 10 defa bile izlenebilirAllah mekanını cennet etsin usta oyuncuydu.
---Tapatalk---
Oyunculuğa bak beGünde 10 defa bile izlenebilirAllah mekanını cennet etsin usta oyuncuydu.
Abi mesut yar gibi gazete köşemiz yok ki lafımız dinlensinKurtlar Vadisi Kanal mı değiştiriyor?
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Star TV’ye mi geçiyor? Hafta ortasında sosyal medyada böyle bir rüzgar esti. Dizinin gelecek sezon için Kanal D ile pazarlık halinde olduğunu biliyordum ama bu Star TV işi de nereden çıkmıştı?
YAZININ DEVAMI DÜNKÜ POSTA GAZETESİNDE..
Mesut Yar
Televizyon Hastası
abişkom survivorun perşembeye gelmesiyle senin ufaklıkmı yoksa senmi evde hakim olucaksın diye konumuştuk hahah başına geldi malesef acun perşembeyede göz koymuş bakalım bu perşembe seninmi dediğin olucak yoksa ufaklığınmıKurtlar Vadisi Kanal mı değiştiriyor?
Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Star TV’ye mi geçiyor? Hafta ortasında sosyal medyada böyle bir rüzgar esti. Dizinin gelecek sezon için Kanal D ile pazarlık halinde olduğunu biliyordum ama bu Star TV işi de nereden çıkmıştı?
Mesut Yar
Televizyon Hastası
Son olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi.Abi mesut yar gibi gazete köşemiz yok ki lafımız dinlensinseneye kesin Stardayız
![]()
göstermemeyi düşünüyorumabişkom survivorun perşembeye gelmesiyle senin ufaklıkmı yoksa senmi evde hakim olucaksın diye konumuştuk hahah başına geldi malesef acun perşembeyede göz koymuş bakalım bu perşembe seninmi dediğin olucak yoksa ufaklığınmı![]()
ayyy bende karadenizli olmasam beni kandırıcaksın abişkom karadenizde kadınların sözü geçer dısarıdada patron kadınlardır evdede yani bahçede tarlada hatta ağır işlerde bile karadenizde kadınlar çalısır evde zaten patron kadınlardırgöstermemeyi düşünüyorum)) başarabilir miyim orası da muamma
)))) bizim evde en son babanın lafı geçer
)) kaderimize razı olur otururuz yerimize ne yapalım
)))))
zaten bu sezon vuran vuranaSon olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi.
Bu arada Survivor Perşembe de olmuş Vadi'yi iyice etkileyebilir bu durum, gerçekten şu yarışmada ne var millet neyini izliyor anlamıyorum ama Perşembe dengeleri değiştireceği kesin.![]()
ayoll en azından düşükte olsa totelde 1.ciyiz deyip teselli bulabiliyorduk ama oda gitti elimizden hadi geçmiş olsun yani sezonun kalan bölümlerini bari kurtarıp iyi şekilde bitiririz sezonu inş diyordum ama totelide kaybederek bitiricez sezonu anlaşıldı🙂🙂Son olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi.
Bu arada Survivor Perşembe de olmuş Vadi'yi iyice etkileyebilir bu durum, gerçekten şu yarışmada ne var millet neyini izliyor anlamıyorum ama Perşembe dengeleri değiştireceği kesin.![]()
Abi ne demişler beterin beteri vardır.zaten bu sezon vuran vurana))))) survıvor da bunun tuzu biberi olur
))) zaten total 6 ab 4 e düştü
((( bunun beteri olur mu dersen valla bu sezon bu reyting sisteminde herşey olur
))))
abişkom ben aylarrrr öncesinden necati bey kaza geçirdiği zaman bir reyting tahmini paylaşmıştım akif ve cahit inadını bu bıkmış seyircinin gözüne sokmaya devam ederseler birgün gelicek totel 6 ab 3 reytingi aynı gün görücez dedim geçen hafta totel 6 ab 4 gördük ben artık tamamen tahminimin peşinden gidiyorum survivorun gelmesiyledezaten bu sezon vuran vurana))))) survıvor da bunun tuzu biberi olur
))) zaten total 6 ab 4 e düştü
((( bunun beteri olur mu dersen valla bu sezon bu reyting sisteminde herşey olur
))))
beni niye etiketlemedin bu haberdeKenan coban pana ya haber yollamis abdul donuyormus vadiye oyle soyluyorlar haber yapmislar @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
Kurtlar Vadisi Kanal mı değiştiriyor?
Mesut Yar
Televizyon Hastası
Abi mesut yar gibi gazete köşemiz yok ki lafımız dinlensinseneye kesin Stardayız
![]()
Yazının devamında Star TV'ye transfer olmayacağı yazıyor.Abi ne demişler beterin beteri vardır.Hadi önceden olsa Survivor ne derdik de şimdi işler değişti dediğin gibi, umarım daha da düşmez ama mutlaka etkileyeceği belli bir şey.
Belki izleyici yeter artık haftada 6 gün bunu mu izleyeceğiz deyip bıkma ihtimali de var.Küçük de olsa bir ihtimal.
abla herşeye etiketleyecek diye bi kural yok konuya girdin gördün iştebeni niye etiketlemedin bu haberde
keşke gelse kenan yanlış yaptı artık oda hatasını anlamıştır herhalde bu vadide abdülhey e her zaman yer varabla herşeye etiketleyecek diye bi kural yok konuya girdin gördün işte
abdülhey mutlaka mutlaka dönmeli