Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi
51.Bölüm

"Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür!"
Elif'in mesajını aldıktan sonra Polat ne yapacak? Polat sevgilisini kurtarabilecek mi? Yoksa Polat, zayıf noktası olan Elif yüzünden Testere'ye boyun eğmek zorunda mı kalacak? Testere, Baron'un kendisi hakkında verdiği kararı nasıl karşılayacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa, bu karardan tatmin olacak mı? Meral, babası Laz Ziya'yı öldürebilecek mi? Erdal karakolda komisere neler anlatacak? Nazlı'ya Erdal tarafından eroin verildiğini söyleyen Şehmus, kızının tecavüze de uğradığını Hüsrev Ağa'ya söyleyebilecek mi? Aslan beyin varlığına tahammül edemeyen diğer birimler hangi planlarını devreye sokacaklar?

logo.png

Kurtlar Vadisi
52.Bölüm

'Gazetedeki fotoğraf Ali'ye mi ait?'

Elif'in gazetede gördüğü fotoğraf gerçekten Ali'ye mi ait? Polat'ın fotoğrafa tepkisi ne olacak? Canan'ın hatta Deli Hikmet'in bile inanmadığı fotoğraf, ilerde Elif'in her şeyi öğrenmesini sağlayabilecek mi?

Baron, Testere'yi Ivanov'a gönderirken gerçekte neyi amaçlıyor? Testere'nin Rus Baron Ivanov'a sığınma teşebbüsüne Aslan'ın ve Polat'ın bakış açısı ne?

Erdal'ın karakoldaki itirafları nelere yol açacak? Pala ve ekibi kim ve amaçları ne? Kim ölecek, Meral mi, Laz Ziya mı?

logo.png

Kurtlar Vadisi Kanal mı değiştiriyor?

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Star TV’ye mi geçiyor? Hafta ortasında sosyal medyada böyle bir rüzgar esti. Dizinin gelecek sezon için Kanal D ile pazarlık halinde olduğunu biliyordum ama bu Star TV işi de nereden çıkmıştı?

YAZININ DEVAMI DÜNKÜ POSTA GAZETESİNDE..

Mesut Yar
Televizyon Hastası

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Star TV’ye mi geçiyor? Hafta ortasında sosyal medyada böyle bir rüzgar esti. Dizinin gelecek sezon için Kanal D ile pazarlık halinde olduğunu biliyordum ama bu Star TV işi de nereden çıkmıştı?

Mesut Yar
Televizyon Hastası
Abi mesut yar gibi gazete köşemiz yok ki lafımız dinlensin :) seneye kesin Stardayız :)

Mesut Yar
Televizyon Hastası
abişkom survivorun perşembeye gelmesiyle senin ufaklıkmı yoksa senmi evde hakim olucaksın diye konumuştuk hahah başına geldi malesef acun perşembeyede göz koymuş bakalım bu perşembe seninmi dediğin olucak yoksa ufaklığınmı :F:F:F

Abi mesut yar gibi gazete köşemiz yok ki lafımız dinlensin :) seneye kesin Stardayız :)
Son olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi. :D

Bu arada Survivor Perşembe de olmuş Vadi'yi iyice etkileyebilir bu durum, gerçekten şu yarışmada ne var millet neyini izliyor anlamıyorum ama Perşembe dengeleri değiştireceği kesin. :)

abişkom survivorun perşembeye gelmesiyle senin ufaklıkmı yoksa senmi evde hakim olucaksın diye konumuştuk hahah başına geldi malesef acun perşembeyede göz koymuş bakalım bu perşembe seninmi dediğin olucak yoksa ufaklığınmı :F:F:F
göstermemeyi düşünüyorum :))) başarabilir miyim orası da muamma :))))) bizim evde en son babanın lafı geçer :))) kaderimize razı olur otururuz yerimize ne yapalım :))))))

göstermemeyi düşünüyorum :))) başarabilir miyim orası da muamma :))))) bizim evde en son babanın lafı geçer :))) kaderimize razı olur otururuz yerimize ne yapalım :))))))
ayyy bende karadenizli olmasam beni kandırıcaksın abişkom karadenizde kadınların sözü geçer dısarıdada patron kadınlardır evdede yani bahçede tarlada hatta ağır işlerde bile karadenizde kadınlar çalısır evde zaten patron kadınlardır :F:F:F
senin ufaklık annesinin tuttuğu taraf olucaktır yani şansını zorlarsa kağıda kendini bulabilirsin perşembe akşamı aman dikkat et hhaha:A:A:A

Son olan olaylardan sonra zaten Kanal D'de devam etmesini beklemiyorum Vadi'nin, bence de senin dediğin olacak gibi. :D

Bu arada Survivor Perşembe de olmuş Vadi'yi iyice etkileyebilir bu durum, gerçekten şu yarışmada ne var millet neyini izliyor anlamıyorum ama Perşembe dengeleri değiştireceği kesin. :)
zaten bu sezon vuran vurana :)))))) survıvor da bunun tuzu biberi olur :)))) zaten total 6 ab 4 e düştü :(((( bunun beteri olur mu dersen valla bu sezon bu reyting sisteminde herşey olur :)))))

ayoll en azından düşükte olsa totelde 1.ciyiz deyip teselli bulabiliyorduk ama oda gitti elimizden hadi geçmiş olsun yani sezonun kalan bölümlerini bari kurtarıp iyi şekilde bitiririz sezonu inş diyordum ama totelide kaybederek bitiricez sezonu anlaşıldı🙂🙂

zaten bu sezon vuran vurana :)))))) survıvor da bunun tuzu biberi olur :)))) zaten total 6 ab 4 e düştü :(((( bunun beteri olur mu dersen valla bu sezon bu reyting sisteminde herşey olur :)))))
Abi ne demişler beterin beteri vardır. :D Hadi önceden olsa Survivor ne derdik de şimdi işler değişti dediğin gibi, umarım daha da düşmez ama mutlaka etkileyeceği belli bir şey.

Belki izleyici yeter artık haftada 6 gün bunu mu izleyeceğiz deyip bıkma ihtimali de var. :D Küçük de olsa bir ihtimal.

abişkom ben aylarrrr öncesinden necati bey kaza geçirdiği zaman bir reyting tahmini paylaşmıştım akif ve cahit inadını bu bıkmış seyircinin gözüne sokmaya devam ederseler birgün gelicek totel 6 ab 3 reytingi aynı gün görücez dedim geçen hafta totel 6 ab 4 gördük ben artık tamamen tahminimin peşinden gidiyorum survivorun gelmesiylede
totel 6 ab 3 reytingi görmek ihtimalimiz kuvvetlendi sezondan falan geçtim ben bu tahminimide tam tutturup tatile ayrılmayı düşünüyorum
:F:F:F

Mesut Yar
Televizyon Hastası
Abi ne demişler beterin beteri vardır. :D Hadi önceden olsa Survivor ne derdik de şimdi işler değişti dediğin gibi, umarım daha da düşmez ama mutlaka etkileyeceği belli bir şey.

Belki izleyici yeter artık haftada 6 gün bunu mu izleyeceğiz deyip bıkma ihtimali de var. :D Küçük de olsa bir ihtimal.
Yazının devamında Star TV'ye transfer olmayacağı yazıyor.

Hem Mehmet Canpolat iddiaları yalanladı.

DUYURU !
Son zamanlarda bazı facebook ve internet sayfalarında yapılan ''Kenan Çoban(Abdülhey)''in diziye geri döneceğine yönelik yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır !
--GİZLİ SAYFA--

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU